Facebook Pixel

Nuku hyvin ja herää virkeänä

Oletpa työmatkalla, ryhmämatkalla tai vapaa-ajan reissulla, hyvä yöuni antaa puhtia seuraavaan päivään. Meillä Gustavelundissa nukut hyvin ja rauhallisesti. Sijaintimme Tuusulanjärven rannalla luonnon rauhassa tarjoaa sinulle ja seurueellesi mukavaa ja luonnonläheistä majoitusta. Hotellimme suo oivan tukikohdan retkillesi Tuusulan Rantatien kulttuurikohteisiin, Vantaan ostosmahdollisuuksiin ja Heurekaan sekä Helsingin nähtävyyksiin.

Kaikissa huoneissamme on laadukkaat Unikulman vuoteet, sisustamme vintage-laatukalusteilla joita kunnostamme ekologisuus tärkeimpänä arvonamme.

Hyvin nukutun yön jälkeen tarjoamme aamiaisen  - majoitustilanteemme mukaan - joko buffetista tai take-away pakkauksessa mukaasi. Kuntoiluhuoneen käyttö antaa päivälle mahtavan aloituksen. Nämä palvelut sisältyvät huonehintoihin.

Gustavelundissa sinun ei tarvitse etsiä pysäköintitilaa, meillä parkkeeraat maksutta ja tilaa on runsaasti.

Hotellissa on tallelokeroita sekä matkatavarasäilytys. 

Tarjolla on allergiaystävällisiä huoneita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Voit tiedustella pinnasängyn tai lisävuoteen saatavuutta vastaanotostamme. Silityshuone ja pesulapalvelut ovat käytettävissäsi. Joihinkin huoneistamme on mahdollista majoittaa erillistä maksua vastaan yksi, korkeintaan keskikokoinen koira. Huomaathan kuitenkin, että kaikki koirasi mahdollisesti aiheuttamat vahingot tulevat korvattavaksi omistajalle.

Rauhallisia huoneitamme on 97 kappaletta 1-4 henkilölle. Majoitustilamme riittävät 200 vieraalle. Hotellin alueella sijaitseva Gustavelund Apartments tarjoaa kodinomaista hotelliasumista yksiöissä ja suuremmissa huoneistoissa. 

Varaa huone

Tai vastaanotostamme:

Puh: 09 273 751 tai email: reception@gustavelund.fi

Lahjakorttikauppa

Gustavelund Apartments

Tontillamme sijaitseva Gustavelund Apartments tarjoaa kodinomaista hotelliasumista yksiöissä ja suuremmissa huoneistoissa. 

Varaa huoneisto vastaanotostamme Puh: 09 273 751 tai email: reception@gustavelund.fi
 

Takaisin ylös