Facebook Pixel

Nuku hyvin ja herää virkeänä

Oletpa työmatkalla, ryhmämatkalla tai vapaa-ajan reissulla, hyvä yöuni antaa puhtia seuraavaan päivään. Meillä Gustavelundissa nukut hyvin ja rauhallisesti. Sijaintimme Tuusulanjärven rannalla luonnon rauhassa tarjoaa sinulle ja seurueellesi mukavaa ja luonnonläheistä majoitusta. Hotellimme suo oivan tukikohdan retkillesi Tuusulan Rantatien kulttuurikohteisiin, Vantaan ostosmahdollisuuksiin ja Heurekaan sekä Helsingin nähtävyyksiin.

Hyvin nukutun yön jälkeen runsas mannermainen aamiainen ja aamusauna poreammeineen sekä kuntoiluhuoneen käyttö antavat päivälle mahtavan aloituksen. Nämä palvelut sisältyvät huonehintoihin.

Gustavelundissa sinun ei tarvitse etsiä pysäköintitilaa, eikä maksaa maltaita, sillä meillä pysäköit maksutta ja tilaa on runsaasti.

Hotellissa on tallelokeroita sekä matkatavarasäilytys. Aulassa käytössäsi on asiakastietokone sekä -tulostin.

Hotellissamme on allergiaystävällisiä huoneita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneistamme lisämaksusta. Voit tiedustella pinnasängyn tai lisävuoteen saatavuutta vastaanotostamme. Silityshuone ja pesulapalvelut ovat käytettävissäsi.

Rauhallisia huoneitamme on 97 kappaletta 1-4 henkilölle. Majoitustilamme riittävät 200 vieraalle. Lisäksi tontillamme sijaitseva Gustavelund Apartments tarjoaa kodinomaista hotelliasumista yksiöissä ja suuremmissa huoneistoissa. 

Varaa huone

Tai vastaanotostamme:

Puh: 09 273 751 tai email: reception@gustavelund.fi

Lahjakorttikauppa

Gustavelund Apartments

Tontillamme sijaitseva Gustavelund Apartments tarjoaa kodinomaista hotelliasumista yksiöissä ja suuremmissa huoneistoissa. 

Varaa huoneisto vastaanotostamme Puh: 09 273 751 tai email: reception@gustavelund.fi

Katso 360 asteen kuvashow tästä

Takaisin ylös