Facebook Pixel

Rauhalliset huoneemme takaavat levolliset yöunet

Tarjoamme mukavaa ja luonnonläheistä majoitusta yritysvieraille, matkailijaryhmille ja vapaa-ajan matkustajille. Sijaintimme Tuusulanjärven rannalla vain puolen tunnin matkan päässä Helsingistä suo matkailijalle oivan tukikohdan retkille Tuusulan Rantatien kulttuurikohteisiin, Vantaan ostosmahdollisuuksiin ja Heurekaan sekä Helsingin nähtävyyksiin.

Huonehintoihin sisältyy runsas mannermainen aamiainen ja aamusauna poreammeineen sekä kuntoiluhuoneen käyttö. Gustavelundissa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Hotellissa on tallelokeroita, säilytyslokeroita sekä matkatavarasäilytys. Aulassa on asiakkaiden käyttöön tarkoitettu PC, tulostin sekä tv-lounge.

Gustavelundissa on allergiaystävällisiä huoneita sekä huoneita liikuntarajoitteisille. Lemmikit ovat lisämaksusta tervetulleita osaan huoneistamme. Vieraiden käytettävissä on silityshuone ja pesulapalveluita. Hotellissa on erillisestä maksusta saatavilla pinnasänkyjä ja lisävuoteita. Vastaanotosta voi vuokrata polkupyöriä ja muita vapaa-ajan viettoon tarkoitettuja välineitä.

Rauhallisia huoneita on 97 kappaletta 1-4 henkilölle. Majoitustilamme riittävät 170 vieraalle. Gustavelund on savuton hotelli.

Varaa huone

Tai vastaanotostamme:

Puh: 09 273 751 tai email: reception@gustavelund.fi

Soita
Takaisin ylös