Facebook Pixel

Vastaanottomme on avoinna:

Maanantaista perjantaihin
 
7.00 - 20.00
Lauantaisin
 
8.00-14.00
Sunnuntaisin
 
sopimuksen mukaan

Varaamme oikeuden muutoksiin. Tarkistattehan tilanteen soittamalla vastaanottoomme. Mikäli saavutte aukioloaikojen ulkopuolella, pyydämme Teitä ottamaan vastaanottoomme yhteyttä etukäteen: puh. 09 273 751, sähköposti: reception@gustavelund.fi

Huonehintaan sisältyy majoitustilanteen mukaan joko mannermainen hotelliaamiainen tai take-away aamiaispussi ja kuntohuoneen käyttö.

Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Huoneessa tupakoinnista veloitamme 400 € siivousmaksun. Jos huone joudutaan ottamaan pois myynnistä muun aiheutetun vahingon vuoksi, veloitamme 400 € korvauksen.

Hotellissa on tallelokeroita, säilytyslokeroita sekä matkatavarasäilytys. Jos asiakaan säilytettäväksi jätettävä omaisuus on poikkeuksellisen arvokasta, on hänen ilmoitettava siitä hotellin henkilökunnalle ennen sen säilöön jättämistä. Hotelli voi kieltäytyä ottamasta säilöön tällaista omaisuutta. Asiakas vastaa omista matkatavaroistaan, jollei hotelli ole ottanut niitä säilytettäväksi.

Hotelli ei vastaa pysäköintialueella olevan asiakkaan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta.

Huoneen vastaanottaminen ja luovutus

Huone on käytettävissä saapumispäivänä klo 15.00 alkaen ja se on luovutettava viimeistään klo 12.00 lähtöpäivänä. Myöhäinen uloskirjautuminen on mahdollista lisämaksusta. Huone pidetään varattuna tulopäivänä klo 18.00 saakka, mikäli myöhäistä saapumisaikaa ei ole etukäteen luottokortin numero- ja voimassaolotiedoilla vahvistettu. Vahvistamattomissa varauksissa hotellilla on oikeus perua varaus klo 18.00 jälkeen ja myydä huone.

Peruutusehto

Huonevaraus voidaan peruuttaa kuluitta klo 18.00 mennessä saapumispäivänä, ellei varaustilanteessa ole toisin ilmoitettu. Hotellilla on oikeus veloittaa asiakkaalta ensimmäisen vuorokauden huonehinta, mikäli varausta ei ole määräaikaan mennessä peruttu. Online-järjestelmän kautta tehdyissä varauksissa noudatetaan ko. varaamon peruutusehtoja.

Mikäli varaus on tehty online-järjestelmän kautta, myös muutos tai peruutus on tehtävä online-sivujen kautta. 

Maksutavat

Maksuvälineinä hyväksymme käteisen lisäksi suomalaiset pankkikortit ja yleisimmät kansainväliset luottokortit.             

Ryhmämyyntiehdot

Ryhmävarausehdot koskevat yli 10 henkilön ryhmiä.

Ryhmän nimilista huonejakoineen tulee toimittaa viimeistään 14 vuorokautta ennen saapumispäivää. Listaan tulee merkitä myös ryhmänjohtaja ja arvioitu ryhmän saapumisaika.

Huoneet ja muut palvelut laskutetaan yhdellä ryhmälaskulla.
Maksu suoritetaan sopimuksen mukaan ennakkolaskulla tai hotellin vastaanotossa
käteisellä tai pankki- tai luottokortilla. Laskutuksesta on aina sovittava etukäteen.

Peruutukset ryhmävarauksille voidaan tehdä kuluitta seuraavasti:

100% varauksesta 90 vuorokautta ennen saapumispäivää
50% varauksesta 45 vuorokautta ennen saapumispäivää
25% varauksesta 21 vuorokautta ennen saapumispäivää

Edellytämme sitovaa ilmoitusta osanottajamäärästä ja vahvistusta tarjoiluista ryhmille vähintään 14 vrk ennen tilaisuuden alkua. Tarjoilujen laskutusperusteena käytämme ennen tilaisuutta vahvistettua henkilömäärää.


Takaisin ylös