Facebook Pixel

Elämänne tärkein juhla

Hääjuhlanne saattaa olla intiimi pieni perhejuhla tai useampien satojen kutsuvieraiden kokoontuminen juhlistamaan tärkeää päiväänne. Gustavelundissa on viihtyisiä ja tunnelmallisia juhlatiloja kaiken kokoisille hääseurueille. Suunnitellessanne hääjuhlaa Gustavelundissa teidän ei tarvitse huolehtia tanssilattian, orkesterin paikan, majoitustilan tai parkkipaikkojen riittävyydestä.

Sijaintimme hurmaavan historiallisen puistomiljöön syleilyssä, Tuusulanjärven rannan romanttisissa maisemissa tarjoaa vuodenajasta riippumatta ihastuttavan ja idyllisen ympäristön juhlillenne.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa juhlanne suunnittelussa, ideoinnissa ja ohjelmienne toteutuksessa. Räätälöimme tilaisuuteenne herkulliset tarjoilut ja tarjoamme käyttöönne monipuoliset tekniset apuvälineet kuten mikrofonit, valkokankaat, dataprojektorit jne.

Yhteistyökumppaneinamme on orkestereita, tanssinopettaja, valokuvaaja, herrain vaatturi ja lukuisia muita päivänne onnistumisen kannalta tärkeitä osaajia. Asiantunteva ja luotettava kokonaispalvelu takaa, että voitte itse ottaa rennosti ja keskittyä nauttimaan juhlan tunnelmasta – elämänne tärkeimpänä päivänä!

Tuusulan vanha puukirkko, suosittu vihkipaikka, sijaitsee aivan Gustavelundin vieressä. Hääparin ikimuistoinen saapuminen kirkosta juhlapaikalle voidaan järjestää vaikkapa kirkkoveneellä. Hääkuvauksen voitte järjestää Gustavelundin vanhan kartanon ajoilta, 1800-luvulta periytyvässä huvimajassamme.

Sijaintimme loistavien kulkuyhteyksien varrella lähellä lentokenttää, junarataa ja pääkaupunkiseutua takaa vieraillenne helposti saavutettavan juhlapaikan. Hotellimme 97 huonetta riittävät majoittamaan suurenkin hääseurueen. Tärkeää on tietenkin myös käyttöönne varattavissa oleva ylellinen Honeymoon Suite.

Juhlamenut
Majoitus
Juhlatilat

Takaisin ylös