Facebook Pixel

Kokoustilat kaikenkokoisille tapahtumille

Käytössäsi on yli 20 erilaista kokoontumistilaa jopa 300 henkilölle. Auditoriomme ja kokoustilamme ovat valoisia sekä avaria ja niissä kaikissa on tilakohtainen ilmastointi. Ryhmätyötilat, kabinetit ja takkahuoneet täydentävät tilavalikoimaamme.

Onnistunut kokous on tarkkaan harkittu kokonaisuus

Oletko järjestämässä usean päivän mittaista tapahtumaa, joka sisältää kokouksen, rauhallisen majoituksen ja herkullisen ruokailun lisäksi ohjelmaa, elämyksiä ja retkiä yli sadalle vieraallesi?

Vai onko vuoden tärkein kokoontumisesi kahden henkilön palaveri maukkaan aamiaisen äärellä?

Gustavelund tarjoaa vuosikymmenten kokemuksella inspiroivat puitteet pieniin ja suuriin tapahtumiin sekä kaikkeen siltä väliltä. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme onnistumaan erilaisten tilaisuuksien toteutuksessa.

Idyllinen kokousympäristö lähellä pääkaupunkia ja lentokenttää

Hotelli Gustavelund sijaitsee Tuusulassa Uudellamalla noin puolen tunnin matkan päässä Helsingin keskustasta. Matka lentokentältä hotelliimme kestää vain viitisentoista minuuttia.

Kaunis puistomiljöö järven rannalla suo mahdollisuuden irtiottoon kiireestä ja tutun työympäristön rutiineista.

Tarjoamme virkistäviä hyvän olon ohjelmia, rentouttavia illanviettoja takkatulen loimussa, riemastuttavia kisailuja ja mieltä kohottavia kulttuurielämyksiä piristämään kokouspäivääsi.

Kokoustilat - vakiovarusteet

 

Vakiovarusteet ovat veloituksetta käytössä. Järjestämme tiloihin toiveiden mukaan myös lisävarusteita ja -palveluita erillistä korvausta vastaan, kuten konferenssipuhelimen, tulkkauspalveluita, mahdollisuuden videoneuvotteluun sekä muita ylimääräisiä kokouspalveluita.  Vastaanotostamme voi tilata väri- ja mustavalkokopioita korvausta vastaan. Kauttamme voi palkata tilaisuuteen myös kokousavustajan.

Kokoustilat

Katso tilaesittely »

Takkahuoneet ja kabinetit rentoon yhdessäoloon

Gustavelundissa on kaikkiaan kuusi takalla varustettua tilaa. Tunnelmalliset saunakabinetit ja takkahuoneet mahdollistavat intiimien illanistujaisten, rentojen kokousten ja tyylikkäiden perhejuhlien järjestelyt. Ainutlaatuiset puisto- ja järvimaisemat kruunaavat tilaisuutesi.

Takkahuoneiden ja kabinettien erityisvarustus

  • Full HD -projektori tai Full HD -näyttö
  • Genelecin kaiuttimet kabineteissa
  • Säädettävä valaistus
  • Ilmastointi (ei saunakabinetissa)

Näyttelytilat Gustavelundissa

Pääaula

Hotellin valoisa aula tarjoaa ihanteelliset puitteet erilaisille näyttelyille ja messuille.

Pääaulassa voit tutustua ajankohtaisiin taidenäyttelyihin tai hotellin omista teoksista koottuun vakionäyttelyyn sekä taide- ja design-polkuun. Näyttelyiden aukioloajat ovat samat kuin hotellilla.

Tarjoamme taiteilijoille mahdollisuuden järjestää näyttelyitä, yhteydenotot Pia tai Antti Ropponen 09 273 751.

Eggertas-sali

Eggertas-banketti- ja tapahtumasali on monipuolinen juhlien, illanistujaisten ja yritystilaisuuksien pitopaikka. Eggertas-sali, takkahuone ja Gustava Club muodostavat yhdessä juhlatilat jopa 400 vieraalle. Kesällä tiloihin voi yhdistää järvelle avautuvan 100-paikkaisen terassin.

Tapahtumateltta

Gustavelundin pihalla on kooltaan 200 m² lämmitettävä juhlateltta, johon mahtuu noin 130 henkilöä. Juhlatelttaa voi varata erilaisiin näyttelyihin, kesäjuhliin, virkistyspäiviin tai muihin yritystapahtumiin.

Sisäpuutarha

Hotellisiiven päädyssä sijaitsee uniikki sisäpuutarha. Kattoikkunoiden alla kasvaa Suomen suurin Kanarian taatelipalmu, jonka katveessa on mahdollista järjestää teemaillallisia, juhlia ja erilaisia tapahtumia. Tilaan mahtuu kerralla 120 vierasta.

Kokoustarjoilut aamiaisesta illalliseen

Maukkaat tarjoilut takaavat kokousvieraiden viihtymisen ja onnistuneen tilaisuuden. Suunnittelemme huolella myös useamman päivän kokousten tarjoilut tapahtuman kokonaisuuden huomioiden.

Tutustu kokoustarjoiluihimme.

Hyvinvointi, viihtyminen ja virkistyminen

Ohjelmapalvelumme järjestää monenlaista kevennystä kokouspäivän lomaan tai päätteeksi.

Levolliset yöunet

Tarjoamme mukavaa ja luonnonläheistä majoitusta Tuusulanjärven rannalla vain puolen tunnin matkan päässä Helsingistä.

Tutustu huoneisiimme.

Takaisin ylös