Facebook Pixel

Kokoustarjoilut aamiaisesta illalliseen

Maukkaat tarjoilut takaavat kokousvieraiden viihtymisen ja onnistuneen tilaisuuden. Suunnittelemme huolella myös useamman päivän kokousten tarjoilut tapahtuman kokonaisuuden huomioiden.

Tilauksen yhteydessä toivomme tietoa mahdollisista erikoisruokavalioista.

Hotelliaamiainen

Ravintolassamme on päivittäin tarjolla runsas ja herkullinen aamiaisbuffet.

Aloita kokouksesi monipuolisella mannermaisella aamiaisella; raikkailla kasviksilla, leikkeleillä, tuoreilla sämpylöillä ja kupposella tuoksuvaa kahvia tai teetä. Aamiaisbuffetissa on tarjolla jugurttia, muroja ja mysliä sekä puuroa, jotka voit maustaa marjoilla tai hedelmillä. Lämpimäksi aamupalaksi voit valita munakokkelia, rapeaa pekonia, makkaroita, karjalanpiirakoita ja keitettyjä munia. Päätä nautinto pienellä makealla tai raikkailla hedelmillä ja hedelmämehuilla.

Kokoustilatarjoilut

Katamme pyynnöstäsi kokoustiloihin kahvia ja teetä erilaisten suolaisten tai makeiden tarjoilujen kera. Värikäs ja raikas vadillinen hedelmiä tai kokousvirvokkeet kokouksen lomassa nautittuina pitävät puhtia yllä.

Kokouslounas

Lounas tarjoillaan ravintolasalissamme noutopöydästä, josta jokainen löytää makunsa mukaista, maukasta ja terveellistä syötävää.

Päiviän keittoa, salaatteja ja herkullisia alkupaloja sekä kaksi lämmintä ruokaa, joista toinen on kala- ja toinen liha- tai kanavaihtoehto. Tarjolla myös lämpimiä kauden kasviksia, jälkiruoka sekä kahvia ja haudutettua teetä.

Iltapäiväkahvi

Iltapäiväkahvin tarjoilemme kahvitorilla. Kahvin kera nautitaan makeita piiraita, leivonnaisia tai kakkuja valikoimasta. 

Bubbling Afternoon

Vietä kokouksen jälkeen mukava tuokio herkullisten cocktailpalojen tai tapaksien ja kuplivan juoman äärellä. Sopii mainiosti tarjoiluksi vapaalle vaihdon yhteydessä, ennen illan ohjelmapalveluita tai tilaussaunoja.

Cocktailpalat:

Savulohimoussea ruiskupeissa
Silakkatartaria mallasleivällä
Äyriäisnyyttejä ja Ricard-kastiketta
Riistalinturilletteä ja puolukkaa briossileivällä
Savuporo-voitaikinahyrriä
Vuohejuustomousseleivoksia
Pieniä kasvispaistoksia
Kaalipiirasta
Pieniä punajuurimokkaruutuja
Pieniä porkkanakakkuleivoksia
Leipäjuustoa ja lakkahilloa
Mascarpone-moussella täytettyjä suklaakuppeja ja mansikkaa

Kaikki Cocktail-palat 3,50 € / kpl

Iltatarjoilut

Kokouspäivän päätteeksi on valittavanasi juhlavia illallismenuja pöytiin tarjoiltuna tai teemaillallisia buffet-tarjoiluna. Kesäaikaan piharavintolassamme järven rannalla nautitaan herkullisia grillimenuja.

Takaisin ylös