Facebook Pixel

Hotellirakennuksen saunat

Päärakennuksessamme on kaksi tilavaa tilaussaunaa, suihkutilat, porealtaat sekä viihtyisät pukeutumis- ja oleskelutilat. Saunoihin mahtuu kerrallaan enimmillään 30 ja 40 saunojaa. Saunat ovat Gustavelundin anniskelualuetta, joihin toimitamme virvokkeet ja saunajuomat ennakkotilauksesta.

Saunojen yhteydessä sijaitseva saunakabinetti on viihtyisä takalla varustettu seurustelutila 10–15 henkilölle. Panoraamaikkunasta avautuvat ihastuttavat näkymät Tuusulanjärvelle. Saunakabinettiin tarjoillaan ryhmämenuita ennakkotilauksesta.

Rantasauna

Kyöstinranta on aivan järven rannassa sijaitseva erillinen rantarakennus. Yläkerrassa on mukava illanistujais- ja juhlapaikka.  Avotakka luo tunnelmaa illanviettoihin. Yläkerrasta on käynti viehättävälle parvekkeelle.

Sauna suihku- ja pukeutumistiloineen sijaitsee rinnerakennuksen alemmassa kerroksessa. Löylyhuoneeseen mahtuu kerralla 15 saunojaa. 600 kiloa painava kiuas takaa muhkeat löylyt. Takan luomasta tunnelmasta voi nauttia myös alakerrassa. Löylyjen lämmön jälkeen voi vilvoitella rantaterassilla ja pulahtaa ulkoporeammeeseen tai laiturilta järveen uimaan.

Kyöstinrantaan tarjoillaan ryhmämenuita ennakkotilauksesta. Rantasaunarakennus kuuluu Gustavelundin anniskelualueeseen, joten tiloihin ei ole mahdollista tuoda omia tarjoiluja.

Hemmottelua rentoutuen ja piristystä liikkuen

Meillä voit liikkua, rentoutua ja harrastaa ympäri vuoden.

Vuokraamme jokaiseen vuodenaikaan sopivia harrastevälineitä, joiden avulla voit nauttia rauhoittavista puisto- ja järvimaisemista omatoimisesti.

Kuntoiluhuoneessamme käytössäsi on kuntopyöriä, juoksumatto, crosstrainer ja kahvakuulia. Kuntoiluhuoneen vieressä sijaitsee hierojien vastaanotto. Hotellissa majoittuessasi saat 30 %:n alennuksen ammattitaitoisten ja ystävällisten hierojien palveluista.

Porealtaat ja saunat hemmottelevat sekä virkistävät kehoa ja mieltä. 

Takaisin ylös