Pöytävaraukset:
Yksittäiset varaukset vastaanotostamme puh: 09 273 751 tai reception@gustavelund.fi.
Yritys- ja ryhmävarauksissa käänny myyntipalvelumme puoleen: puh 09 273 7555 tai sales@gustavelund.fi.
Ryhmämenut ennakkovarauksesta
KEITTIÖMESTARIN MENUT
Valitse yksi yhtenäinen menu koko seurueelle
Menu 1
Sokerisuolattua lohta, punajuurta, omenaa ja mätimoussea M,G
*
Ankankoipi confit, ankanrasvassa paahdettuja perunoita, ruusukaalia ja viinirypälehillokastiketta Gustavelundin omista rypäleistä M,G
**
Muscovado-kaakaocremeä ja yuzu-veriappelsiinisalaattia L,G
62,00 €
Menu 2
Kuohkeaa maa-artisokka-salottisipulikeittoa ja
ruskistettua muskottipähkinävoita L,G
Saaristolaisleipäcrumble L
*
Kotimaista loimutettua kirjolohta, salviaperunaa,
paahdettua kukkakaalia ja tillipestosmetanaa L,G
**
Suklaatartaletti ja roseviinimarinoituja vadelmia L, G
59,00 €
Täydennä menua alkuruoan jälkeen raikkaalla sitruunasorbetilla (m,g,ve) tai välijuustoilla (g) ennen jälkiruokaa
Suosittelemme tilaisuuteenne aperitiiviksi talon samppanjaa Jean Vesselle Champagne Extra Brut
TALVIBUFFET
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 58,00 € Kahdella pääruokavaihtoehdolla 66,00 € (min. 15 henkilöä)
TALVIBUFFET 2024
Vihersalaattia ja vinaigrettea L/G
Tilli-pestokurkkuja M/G, Ve
Yrttihunnutettuja tomaatteja M/G, Ve
Ruusukaali-pähkinäsalaattia M/G, Ve
Vuohenjuustoa ja paahdettua bataattia L/G
Mustikkagraavattua lohta M/G
Maalaispateeta ja mustaherukkahyytelöä L
Pippurihärkää ja Dijoncremeä L/G
Leipävalikoima ja levitettä L
Paahdettua lohta ja fenkoli-sitruunakastiketta L/G
TAI
Maatiaisporsaannoisetteja ja konjakkikastiketta L/G
Maa-artisokka-perunapyreetä L/G
Rosmariinijuureksia L/G
Suklaakakkua, kinuskia ja karpalomelbaa L/G
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 58,00 €
Kahdella pääruokavaihtoehdolla 66,00 €
***
Aperitiiviksi suosittelemme talon samppanjaa
Jean Vesselle Champagne Extra Brut Ac Champagne, Ranska 71,00 €
Joseph Cattin Riesling, AC Alsace, Ranska
Kypsän sitruksinen, raikasta eksoottista hedelmää
52,00 €
***
Sansilvestro Appassimento Barbera, DOC Barbera, Piemonte, Italia
Täyteläinen, kypsiä tummia hedelmiä ja tammen ryhdikkyyttä
54,00 €
***
Mouton Cadet Sauternes, De Rothschild, Bordeaux, Ranska 8cl
Makea, keskihapokas, sitruksinen ja hedelmäinen jälkiruokaviini
10,00 €
SAUNOILLE JA KABINETTEIHIN
KEVYEMMÄT BUFFETIT SAUNALLE JA KABINETTEIHIN
V a l i t s e y k s i y h t e n ä i n e n m e n u k o k o s e u r u e e l l e
Menu 1
Caesar-salaattia rapealla kananpojalla L
Maalaispatonkia ja talon levitettä L
22,00 €
*
Menu 2
Riistakiusausta L,G
Rapeaa monivärisalaattia ja kastiketta M,G
Myrttisen suolakurkkua M,G
24,00 €
*
Menu 3
Vanhan ajan lohipiirakkaa L
Rapeaa monivärisalaattia ja kastiketta M,G
20,00 €
*
Menu 4
Makkaralajitelma L,G
Artesaanisinappia, saksalaista perunasalaattia ja kimchia M,G
19,00 €
Menu 5
Italialaista naudanlihalasagnea L
Tomaatti-sipulisalaattia, rucolaa M,G
Patonkia ja talon levitettä L
24,00 €
*
Pientä suolaista
Nachoja ja dippejä
9,00 €
Jälkiruuaksi
Maukasta mutakakkua L,G
Marjahilloketta M,G
9,00 €
Kahvia, teetä
4,30 €
GUSSEN KESÄGRILLI
min. 15 henkilöä
Vihreää salaattia ja vadelmavinaigrettea (M/G, Ve)
Kurkkua ja tilliöljyä (M/G, Ve)
Lohta päreellä ja tilli-piimäkastiketta (L/G)
Salaattia kainuun savuahvenista (L/G)
Villikalaterriiniä ja saaristolaismysliä (L)
Hedelmäistä vuohenjuustosalaattia (M/G, Ve)
Revittyä mozzarellaa ja pestotomaatteja (L/G)
Sahramimarinoituja kasviksia (M/G, Ve)
Kananmunia ja mätimoussea ( L/G)
Katkarapucevicheä (M/G)
Teriyakikanavartaita (L)
Ilmakuivattua härkää ja viikunahilloketta (M/G)
***
Leipävalikoima, kirnuvoita ja yrttilevitettä (L)
***
Viherpippurituorejuustolla kuorrutettua kirjolohta (L/G)
tai
Ylikypsää härkää ja kermaista korvasienikastiketta (L,G)
Parmesaaniperunaa (L,G)
Paahdettuja vaahterasiirappijuureksia (M/G, Ve)
Otamme varauksia vastaan myyntipalvelussa.
sales@gustavelund.fi tai 09 2737 555.
JUHLAMENU
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 68,00 €, kahdella 74,50 € (min. 15 hlö)
Vihreää salaattia ja vadelmavinaigrettea (M/G, Ve)
Kurkkua ja tilliöljyä (M/G, Ve)
Lohta päreellä ja tilli-piimäkastiketta (L/G)
Salaattia kainuun savuahvenista (L/G)
Villikalaterriiniä ja saaristolaismysliä (L)
Hedelmäistä vuohenjuustosalaattia (M/G, Ve)
Revittyä mozzarellaa ja pestotomaatteja (L/G)
Sahramimarinoituja kasviksia (M/G, Ve)
Kananmunia ja mätimoussea ( L/G)
Katkarapucevicheä (M/G)
Teriyakikanavartaita (L)
Ilmakuivattua härkää ja viikunahilloketta (M/G)
***
Leipävalikoima, kirnuvoita ja yrttilevitettä (L)
***
Viherpippurituorejuustolla kuorrutettua kirjolohta (L/G)
tai
Ylikypsää härkää ja kermaista korvasienikastiketta (L,G)
Parmesaaniperunaa (L,G)
Paahdettuja vaahterasiirappijuureksia (M/G, Ve)
Täytekakku valintanne mukaan kakkulistalta sekä marmeladimakeisia
Kahvi ja haudutettu tee
KAKKUVAIHTOEHDOT
Mansikkakermakakku
Vadelmakermakakku
Mustikkakermakakku
Kinuskikakku
Tuorejuustokakku (sitrus-, mango- tai suklaa)
Viinisuositukset
Petit Chablis Seguinot-Bordet, AOC Chablis, Ranska 52,00 €
Kuiva, mineraalinen ja tasapainoinen valkoviini
***
Château De Pennautier Cabardès Languedoc-Roussillon, Ranska 47,00 €
Kypsän hedelmäinen, mausteinen ja pehmeätanniininen
***
Mouton Cadet Sauternes, De Rothschild, Bordeaux, Ranska 8cl 10,00 €
Makea, keskihapokas, sitruksinen ja hedelmäinen jälkiruokaviini
TALVIBUFFET
Vihersalaattia ja vinaigrettea L/G
Tilli-pestokurkkuja M/G, Ve
Yrttihunnutettuja tomaatteja M/G, Ve
Ruusukaali-pähkinäsalaattia M/G, Ve
Vuohenjuustoa ja paahdettua bataattia L/G
Mustikkagraavattua lohta M/G
Maalaispateeta ja mustaherukkahyytelöä L
Pippurihärkää ja Dijoncremeä L/G
***
Leipävalikoima ja levitettä L
***
Paahdettua lohta ja fenkoli-sitruunakastiketta L/G
TAI
Maatiaisporsaannoisetteja ja konjakkikastiketta L/G
***
Maa-artisokka-perunapyreetä L/G
Rosmariinijuureksia L/G
***
Suklaakakkua, kinuskia ja karpalomelbaa L/G
***
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 58,00 €
Kahdella pääruokavaihtoehdolla 66,00 €
Pöytävaraukset:
Yksittäiset varaukset vastaanotostamme puh: 09 273 751 tai reception@gustavelund.fi.
Yritys- ja ryhmävarauksissa käänny myyntipalvelumme puoleen: puh 09 273 7555 tai sales@gustavelund.fi.