Pöytävaraukset:
Yksittäiset varaukset vastaanotostamme puh: 09 273 751 tai reception@gustavelund.fi.
Yritys- ja ryhmävarauksissa käänny myyntipalvelumme puoleen: puh 09 273 7555 tai sales@gustavelund.fi.
Ryhmämenut ennakkovarauksesta
KEITTIÖMESTARIN MENUT
Valitse yksi yhtenäinen menu koko seurueelle
Menu 1
Vitello tonnato
Pitkään haudutettua vasikanfileetä, tonnikalamajoneesia, pestoa ja parmesaania l,g
Pariloitua siikaa, parsarisottoa ja yrttiöljyä l,g
Espressomoussea ja amarettokinuskia l,g
Menu 2
Bresaolaa ja grillattua parsaa Hollandaise m,g
Ylikypsää häränrintaa, parmesanröstiä ja Demi-glase kastiketta l,g
Savariinia, mansikkahilloketta ja vaniljavaahtoa l
Täydennä menua alkuruoan jälkeen
raikkaalla raparperisorbetilla (l,g)
tai välijuustoilla (g) ennen jälkiruokaa
***
3 ruokalajia 56,50 € / hlö
4 ruokalajia 66,00 € / hlö 5 ruokalajia 74,00 € / hlö
***
Suosittelemme tilaisuuteenne aperitiiviksi talon samppanjaa
Jean Vesselle Champagne Extra Brut
11,40 € / 71,00 €
KEITTIÖMESTARIN VEGEMENU
Valitse yksi yhtenäinen menu koko seurueelle
Kurpitsakeittoa ja paahdettuja siemeniä M,G,Ve
Paistettua tofua, suppilovahverokastiketta ja paahdettuja juureksia M,G,Ve
Vegaanista juustokakkua ja marjamelbaa M,Ve
50,50 €/hlö
TALVIBUFFET
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 54,50 € Kahdella pääruokavaihtoehdolla 62,00 € (min. 10 henkilöä)
TALVIBUFFET 2023
Vihersalaattia ja vinaigrettea m,g,ve
Mätimoussetarteletteja l,g
Chilikatkarapuja l,g
Härkäpastramia ja yrttimarinoitua latva-artisokkaa l,g
Avokadotäytteisiä porkkanatortilloja l
Sitrus-fenkolisalaattia m,g,ve
Hedelmäistä cheddarsalaattia l,g
Quiche Lorraine klassikkojuustopiirakkaa l
***
Leipävalikoima ja levitettä l
***
Haudutettua kuhaa ja valkoviinikastiketta l,g
TAI
Maissikanaa ja kirsikkakastiketta l,g
Parmesanperunapaistosta l,g
Kasvisgratiinia l,g
***
Puolukka-kinuskikakkua l,g
***
Aperitiiviksi suosittelemme talon samppanjaa
Jean Vesselle Champagne Extra Brut Ac Champagne, Ranska 71,00 €
Joseph Cattin Riesling, AC Alsace, Ranska
Kypsän sitruksinen, raikasta eksoottista hedelmää
52,00 €
***
Sansilvestro Appassimento Barbera, DOC Barbera, Piemonte, Italia
Täyteläinen, kypsiä tummia hedelmiä ja tammen ryhdikkyyttä
54,00 €
***
Mouton Cadet Sauternes, De Rothschild, Bordeaux, Ranska 8cl
Makea, keskihapokas, sitruksinen ja hedelmäinen jälkiruokaviini
10,00 €
GUSSEN KESÄGRILLI tarjolla taas keväällä 2023
59,00 €/hlö (min. 10 henkilöä)
Grillin hehkussa paahtuvat kesän maukkaimmat makuelämykset. Nautinnollisen tapahtuman kruunaa upea miljöö Tuusulanjärven rannalla.
ALKUUN SININEN HETKI 6,70 €
Kesäinen aperitiivi jossa makuna kuusenkerkkää, inkivääriä ja vodkaa
RAIKASTA ALKUPALAA:
Puutarhurin vihreäsalaattia ja vinaigrettea m,g,ve
Kuskussalaattia l
Tomaatti-mozzarellasalaattia ja basilikaöljyä l,g
Kirpeää coleslaw-salaattia m,g,ve
Ananas-chilisalsaa m,g, ve
Pikkelöityjä kasviksia m,g,ve
Maalais-perunasalaattia m,g, Ve
Cajun-lohta l,g
Parsapiirakkaa l,g
Chiabattaa ja talon levitettä
GRILLIN HEHKUSTA:
Crispy-kanaa ja tsatsikia l
Rypsiporsaan ylikypsää kylkeä ja BBQ-sipulia l,g
Mureaa häränniskaa ja mustapippurikastiketta l,g
Chorizomakkaraa l,g
Gustavelundin artesaanimakkaroita l,g
Yrttisiä paahtoperunoita m,g,ve
Kauden kasviksia grillistä m,g,ve
Gustavelundin ketsuppia ja sinappia
LOPUKSI MAKEAA:
Ricottakakkua ja vaniljakastiketta l
59,00 €
Otamme varauksia vastaan myyntipalvelussa.
sales@gustavelund.fi tai 09 2737 555.
JUHLAMENU
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 64,00 €, kahdella 72,00 €
Tillivoissa pyöriteltyjä uuden sadon perunoita (L,G)
Kauden maustesilakoita (M,G)
Yrttigraavattua lohta ja marinoitua fenkolia (M,G)
Skagen-katkarapuja (L,G)
Marinoituja herkkusieniä (M,G)
Rosepaahdettua naudan paahtopaistia ja piparjuurismetanaa (L,G)
Tillikurkkuja (M,G)
Brie- juustosalaattia (L,G)
Paahdettua porkkanaa ja karpaloita (M,G)
Tryffeliöljyllä maustettua kananpojanrintaa ja puolikuivattuja tomaatteja (M,G)
Värikästä versosalaattia (M,G)
Vadelmavinaigrettea
***
Leipävalikoima, kirnuvoita ja yrttilevitettä (L)
***
Pintasavustettua merilohta, korvasienikastiketta ja kahden kaalin gratiinia (L,G)
tai
Ylikypsää karitsan niskaa, kermaista rosmariinikastiketta ja paahdettuja punajuuria (L,G)
Juures-perunapyreetä (L,G)
Täytekakku valintanne mukaan kakkulistalta sekä marmeladimakeisia
Kahvi ja haudutettu tee
KAKKUVAIHTOEHDOT
Mansikkakermakakku
Vadelmakermakakku
Mustikkakermakakku
Kinuskikakku
Tuorejuustokakku (sitrus-, mango- tai suklaa)
Viinisuositukset
Petit Chablis Seguinot-Bordet, AOC Chablis, Ranska 51,00 €
Kuiva, mineraalinen ja tasapainoinen valkoviini
***
Fuentespina Robles 7 Meses, DO Ribera del Duero, Espanja 48,00 €
Runsas, maanläheinen ja kypsän tanniininen punaviini
***
Mouton Cadet Sauternes, De Rothschild, Bordeaux, Ranska 8cl 10,00 €
Makea, keskihapokas, sitruksinen ja hedelmäinen jälkiruokaviini
COCKTAILTILAISUUDET
Toteutamme tilaisuutenne luonteeseen sopivat tarjoilut
Pöytävaraukset:
Yksittäiset varaukset vastaanotostamme puh: 09 273 751 tai reception@gustavelund.fi.
Yritys- ja ryhmävarauksissa käänny myyntipalvelumme puoleen: puh 09 273 7555 tai sales@gustavelund.fi.