Pöytävaraukset:
Yksittäiset varaukset vastaanotostamme puh: 09 273 751 tai reception@gustavelund.fi.
Yritys- ja ryhmävarauksissa käänny myyntipalvelumme puoleen: puh 09 273 7555 tai sales@gustavelund.fi.
Ryhmämenut ennakkovarauksesta
KEITTIÖMESTARIN MENUT
Valitse yksi yhtenäinen menu koko seurueelle
Menu 1
Burrata, paahdettua tomaattia, pinjansiemeniä, valkosipulisipsejä ja basilikaa G
***
Grillattua kirjolohta, paahdettua perunaa, chili-parsakaali-kastiketta,
oliiveja ja hunaja-rosmariinivinaigrettea L/G
**
Pistaasitiramisua
62,00 €
*
Menu 2
Sokerisuolattua lohta, fermentoitua valkosipulimajoneesia,
kurkkua ja sitruunageeliä L/G
***
Häränposkea, demi-glace-kastiketta, kaalia ja chili-parsakaalikastiketta L/G
**
Sitruunasemifreddo, valkosuklaanamelaka, sitruunageeliä,
muscovadomurua ja valkosuklaapuuteria L
62,00 €
Täydennä menua sopivilla väliruoilla
Roomalainen risottopallero 7,00 €
Välisorbetti 5,00 €
Juustolautanen ja rypälehilloa Gustavelundin omasta viinitarhasta 8,00 €
Pääruoka vaihdettuna härän sisäfileeseen 9,00 €
Suosittelemme tilaisuuteenne aperitiiviksi talon samppanjaa Jean Vesselle Champagne Extra Brut
Onnistuneen illallisen varmistamiseksi toivomme, että seurueella on yksi yhtenäinen menu. Huomioimme allergiat ja intoleranssit. Mieltymysten mukaiset muutokset ryhmämenuissa veloitamme erikseen. Mikäli ryhmämenun sisältö muuttuu ruokavalioiden vuoksi yli 25 %:lla vieraista, hinnoitellaan myös jokainen räätälöity menu erikseen.
SADONKORJUUBUFFET 2024
Sokerisuolattua tyrnilohta M/G
Grillattua kananpoikaa M/G
Vihersalaattia ja vinaigrettea M/G, Veg
Piparjuurella maustettua hunajaista punajuurisalaattia L/G
Paahdettua myskikurpitsaa ja pekaanipähkinää M/G, Veg
Omenaa ja Aurajuustoa L/G
Syksyistä kaalisalaattia M/G
Grillattua kukkakaalia ja fenkolinsiemeniä M/G, Veg
***
Kotimaisia kyläjuustoja, sekä päärynä- ja viikunahilloketta VL/G
Leipävalikoima ja levitettä L
***
Timjamikastissa pitkään haudutettua härkää L/G
Tai
Salviavoissa paistettua järvikalaa L/G
Kermassa haudutettuja perunoita L/G
Karpalo-hunajaporkkanoita M/G
***
Karhunvatukka-kaurapaistosta ja vaniljakermaa L/G
*
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 58,00 € | Kahdella pääruokavaihtoehdolla 66,00 €
Aperitiiviksi suosittelemme talon samppanjaa Jean Vesselle Champagne Extra Brut 71,00 € / 11,40 €
Viinisuositukset
Joseph Cattin Riesling, AC Alsace, Ranska
Kypsän sitruksinen, raikasta eksoottista hedelmää 52,00 €
***
Sansilvestro Appassimento Barbera, DOC Barbera, Piemonte, Italia
Täyteläinen, kypsiä tummia hedelmiä ja tammen ryhdikkyyttä 54,00 €
***
Mouton Cadet Sauternes, De Rothschild, Bordeaux, Ranska 8cl
Makea, keskihapokas, sitruksinen ja hedelmäinen jälkiruokaviini 10,00 €
SAUNOILLE JA KABINETTEIHIN
KEVYEMMÄT BUFFETIT SAUNALLE JA KABINETTEIHIN
V a l i t s e y k s i y h t e n ä i n e n m e n u k o k o s e u r u e e l l e
Menu 1
Italialaista naudanlihalasagnea L
Tomaatti-sipulisalaattia, rucolaa M,G
Patonkia ja talon levitettä L
24,00 €
*
Menu 2
Vanhan ajan lohipiirakkaa L
Rapeaa monivärisalaattia ja kastiketta M,G
20,00 €
*
Menu 3
Makkaralajitelma L,G
Artesaanisinappia, saksalaista perunasalaattia ja kimchia M,G
19,00 €
Pientä suolaista
Nachoja ja dippejä
9,00 €
Jälkiruuaksi
Maukasta mutakakkua L,G
Marjahilloketta M,G
9,00 €
Kahvia, teetä
4,30 €
JUHLAMENU
Vihreää salaattia ja vadelmavinaigrettea (M/G, Ve)
Kurkkua ja tilliöljyä (M/G, Ve)
Lohta päreellä ja tilli-piimäkastiketta (L/G)
Salaattia kainuun savuahvenista (L/G)
Villikalaterriiniä ja saaristolaismysliä (L)
Hedelmäistä vuohenjuustosalaattia (M/G, Ve)
Revittyä mozzarellaa ja pestotomaatteja (L/G)
Sahramimarinoituja kasviksia (M/G, Ve)
Kananmunia ja mätimoussea ( L/G)
Katkarapucevicheä (M/G)
Teriyakikanavartaita (L)
Ilmakuivattua härkää ja viikunahilloketta (M/G)
***
Leipävalikoima, kirnuvoita ja yrttilevitettä (L)
***
Viherpippurituorejuustolla kuorrutettua kirjolohta (L/G)
tai
Ylikypsää härkää ja kermaista korvasienikastiketta (L,G)
Parmesaaniperunaa (L,G)
Paahdettuja vaahterasiirappijuureksia (M/G, Ve)
Täytekakku valintanne mukaan kakkulistalta sekä marmeladimakeisia
Kahvi ja haudutettu tee
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 68,00 €, kahdella pääruokavaihtoehdolla 74,50 €
KAKKUVAIHTOEHDOT
Mansikkakermakakku
Vadelmakermakakku
Mustikkakermakakku
Kinuskikakku
Tuorejuustokakku (sitrus-, mango- tai suklaa)
Viinisuositukset
Petit Chablis Seguinot-Bordet, AOC Chablis, Ranska 52,00 €
Kuiva, mineraalinen ja tasapainoinen valkoviini
***
Château De Pennautier Cabardès Languedoc-Roussillon, Ranska 47,00 €
Kypsän hedelmäinen, mausteinen ja pehmeätanniininen
***
Mouton Cadet Sauternes, De Rothschild, Bordeaux, Ranska 8cl 10,00 €
Makea, keskihapokas, sitruksinen ja hedelmäinen jälkiruokaviini
GUSSEN KESÄGRILLI
Vuoden 2024 kesägrillissä tarjoiltiin seuraavia tuotteita
RAIKASTA ALKUPALAA
Vihersalaattia ja rapeaa parsaa M,G,Veg
Seesamimarinoitua avomaakurkkua M,G,Veg
Wasabi-lohisalaattia L,G
Melonia ja minttua M,G,Veg
Marinoitua fetasalaattia L,G
Marinoitua-punasipulisalaattia ja kirsikkatomaatteja M,G,Veg
Kirkas ja kirpeä jalapeno-coleslaw M,G,Veg
Patonkia L
Yrttituorejuustoa L,G hummusta M,G,Veg ja voita L,G
GRILLIN HEHKUSTA
Pippurista naudan briskettiä M,G
Kanatikkareita M,G
Tempura-ravunpyrstöjä L
Halloum-kasvisvartaita L,G
Paahdettua varhaisperuna-kasvispaistosta M,G,Veg
Paholaisenhilloa M,G, Veg
Viski-BBQkastiketta M,G,Veg
Parmesanmajoneesia L,G
LOPUKSI MAKEAA
Sitruunajuustokakkua L
Otamme varauksia vastaan ensi vuoden grilleille
sales@gustavelund.fi tai 09 2737 555.
Pöytävaraukset:
Yksittäiset varaukset vastaanotostamme puh: 09 273 751 tai reception@gustavelund.fi.
Yritys- ja ryhmävarauksissa käänny myyntipalvelumme puoleen: puh 09 273 7555 tai sales@gustavelund.fi.