Pöytävaraukset:
Yksittäiset varaukset vastaanotostamme puh: 09 273 751 tai reception@gustavelund.fi.
Yritys- ja ryhmävarauksissa käänny myyntipalvelumme puoleen: puh 09 273 7555 tai sales@gustavelund.fi.
Ryhmämenut ennakkovarauksesta
KEITTIÖMESTARIN MENUT
Valitse yksi yhtenäinen menu koko seurueelle
Menu 1
Savusärkimoussea, lasimestarin lohta, pikkelöityä perunaa ja tillivaahtoa L,G
Poroa pohjoisesta riistakastikkeen kera. Syyssieniä, puikulaperunapyreetä ja manteliporkkanaa L,G
Karpalojäädykettä, korpihillaa ja suolakinuskia L,G
62,00 €
Menu 2
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, paahdettua keltavahveroa L,G
Gustavelundin herkkuhärkää, madeirakastiketta, perunakakku ja talvijuureksia L,G
Kardemumma-mantelikakkua ja uuniomenajäätelöä L
59,00 €
Täydennä menua alkuruoan jälkeen raikkaalla sitruunasorbetilla (m,g,ve) tai välijuustoilla (g) ennen jälkiruokaa
Suosittelemme tilaisuuteenne aperitiiviksi talon samppanjaa Jean Vesselle Champagne Extra Brut
SYYSBUFFET
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 54,50 € Kahdella pääruokavaihtoehdolla 62,00 € (min. 15 henkilöä)
SYYSBUFFET 2023
Vihersalaattia ja vinaigrettea M/G, Ve
Lasimestarinlohta M/G
Metsäsienisalaattia L/G
Aurajuustoa ja paahdettua punajuurta L/G
Paahtopaistia ja savuaiolia L/G
Marinoituja sadonkorjuukasviksia M, G, Veg
***
Leipävalikoima ja levitettä l
***
Pippuripaahdettua porsaankylkeä ja konjakkikastiketta L/G
TAI
Siikaa ja valkoviini-voikastiketta L/G
***
Vaahterasiirappijuureksia ja röstiperunaa L,G
***
Oliiviöljykakkua ja tuorejuustovaahtoa L
***
Aperitiiviksi suosittelemme talon samppanjaa
Jean Vesselle Champagne Extra Brut Ac Champagne, Ranska 71,00 €
Joseph Cattin Riesling, AC Alsace, Ranska
Kypsän sitruksinen, raikasta eksoottista hedelmää
52,00 €
***
Sansilvestro Appassimento Barbera, DOC Barbera, Piemonte, Italia
Täyteläinen, kypsiä tummia hedelmiä ja tammen ryhdikkyyttä
54,00 €
***
Mouton Cadet Sauternes, De Rothschild, Bordeaux, Ranska 8cl
Makea, keskihapokas, sitruksinen ja hedelmäinen jälkiruokaviini
10,00 €
SAUNOILLE JA KABINETTEIHIN
KEVYEMMÄT BUFFETIT SAUNALLE JA KABINETTEIHIN
V a l i t s e y k s i y h t e n ä i n e n m e n u k o k o s e u r u e e l l e
Menu 1
Caesar-salaattia rapealla kananpojalla L
Maalaispatonkia ja talon levitettä L
22,00 €
*
Menu 2
Riistakiusausta L,G
Rapeaa monivärisalaattia ja kastiketta M,G
Myrttisen suolakurkkua M,G
24,00 €
*
Menu 3
Vanhan ajan lohipiirakkaa L
Rapeaa monivärisalaattia ja kastiketta M,G
20,00 €
*
Menu 4
Makkaralajitelma L,G
Artesaanisinappia, saksalaista perunasalaattia ja kimchia M,G
19,00 €
Menu 5
Italialaista naudanlihalasagnea L
Tomaatti-sipulisalaattia, rucolaa M,G
Patonkia ja talon levitettä L
24,00 €
*
Pientä suolaista
Nachoja ja dippejä
9,00 €
Jälkiruuaksi
Maukasta mutakakkua L,G
Marjahilloketta M,G
9,00 €
Kahvia, teetä
4,30 €
GUSSEN KESÄGRILLI
min. 10 henkilöä
Kesän 2025 Kesägrilli tulee tähän heti valmistuttuaanGrillin hehkussa paahtuvat kesän maukkaimmat makuelämykset. Nautinnollisen tapahtuman kruunaa upea miljöö Tuusulanjärven rannalla.
Otamme varauksia vastaan myyntipalvelussa.
sales@gustavelund.fi tai 09 2737 555.
JUHLAMENU
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 64,00 €, kahdella 72,00 € (min. 15 hlö)
Tillivoissa pyöriteltyjä uuden sadon perunoita (L,G)
Kauden maustesilakoita (M,G)
Yrttigraavattua lohta ja marinoitua fenkolia (M,G)
Skagen-katkarapuja (L,G)
Marinoituja herkkusieniä (M,G)
Rosepaahdettua naudan paahtopaistia ja piparjuurismetanaa (L,G)
Tillikurkkuja (M,G)
Brie- juustosalaattia (L,G)
Paahdettua porkkanaa ja karpaloita (M,G)
Tryffeliöljyllä maustettua kananpojanrintaa ja puolikuivattuja tomaatteja (M,G)
Värikästä versosalaattia (M,G)
Vadelmavinaigrettea
***
Leipävalikoima, kirnuvoita ja yrttilevitettä (L)
***
Pintasavustettua merilohta, korvasienikastiketta ja kahden kaalin gratiinia (L,G)
tai
Ylikypsää karitsan niskaa, kermaista rosmariinikastiketta ja paahdettuja punajuuria (L,G)
Juures-perunapyreetä (L,G)
Täytekakku valintanne mukaan kakkulistalta sekä marmeladimakeisia
Kahvi ja haudutettu tee
KAKKUVAIHTOEHDOT
Mansikkakermakakku
Vadelmakermakakku
Mustikkakermakakku
Kinuskikakku
Tuorejuustokakku (sitrus-, mango- tai suklaa)
Viinisuositukset
Petit Chablis Seguinot-Bordet, AOC Chablis, Ranska 52,00 €
Kuiva, mineraalinen ja tasapainoinen valkoviini
***
Château De Pennautier Cabardès Languedoc-Roussillon, Ranska 47,00 €
Kypsän hedelmäinen, mausteinen ja pehmeätanniininen
***
Mouton Cadet Sauternes, De Rothschild, Bordeaux, Ranska 8cl 10,00 €
Makea, keskihapokas, sitruksinen ja hedelmäinen jälkiruokaviini
TALVIBUFFET
Talvibuffet on saatavilla tammikuusta 2025.
Vihersalaattia ja vinaigrettea L/G
Tilli-pestokurkkuja M/G, Ve
Yrttihunnutettuja tomaatteja M/G, Ve
Ruusukaali-pähkinäsalaattia M/G, Ve
Vuohenjuustoa ja paahdettua bataattia L/G
Mustikkagraavattua lohta M/G
Maalaispateeta ja mustaherukkahyytelöä L
Pippurihärkää ja Dijoncremeä L/G
***
Leipävalikoima ja levitettä L
***
Paahdettua lohta ja fenkoli-sitruunakastiketta L/G
TAI
Maatiaisporsaannoisetteja ja konjakkikastiketta L/G
***
Maa-artisokka-perunapyreetä L/G
Rosmariinijuureksia L/G
***
Suklaakakkua, kinuskia ja karpalomelbaa L/G
***
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 58,00 €
Kahdella pääruokavaihtoehdolla 66,00 €
Pöytävaraukset:
Yksittäiset varaukset vastaanotostamme puh: 09 273 751 tai reception@gustavelund.fi.
Yritys- ja ryhmävarauksissa käänny myyntipalvelumme puoleen: puh 09 273 7555 tai sales@gustavelund.fi.