Facebook Pixel

Järjestä virkistyspäivä Tuusulanjärven rannalla

Myyntipalvelustamme voit varata kaikki tarvitsemasi palvelut tarjoiluista ja ohjelmapalveluista tilausajokuljetuksiin. Palvelemme kaiken kokoisia ryhmiä alkaen 10 henkilöstä useamman sadan henkilön seurueisiin.

Sijaintimme kulttuurihistoriallisessa ympäristössä, Rantatie-museotien läheisyydessä ja Tuusulanjärven rannalla laajan puistomiljöön keskellä takaavat mukavan päivän kulttuurin ja liikunnan parissa. Matka Helsingistä Gustavelundiin kestää vain puolisen tuntia.

Sadesään sattuessa tarjoamme ulkoilijoille sadeviitat tai siirrämme päivän ohjelmat nopeallakin aikataululla 200 neliömetrin suuruiseen tapahtumatelttaamme, ravintolamme katetulle terassille tai palmun katveeseen suureen sisäpuutarhaamme.

Toteutamme toiveenne mukaisia ohjelmakokonaisuuksia jotka koostuvat muista ohjelma- ja ravintolapalveluistamme.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme: 09 273 7555 tai sales@gustavelund.fi

Kisailut ja tiimitoiminta

Leikkimieliset kisailut ovat ratkiriemukasta hauskanpitoa, jossa yhdistyvät liikunnan ilo ja onnistumisen ihanuus hauskojen tehtävien parissa. Kisailut käydään upeassa rantamaisemassa tai Gustavelundin puistossa. Tehtävät ja rastit valitaan ainavuoden ajan mukaan. Vaikka vain voittajajoukkue palkitaan, saavat kaikki osallistujat palkinnoksi hyvän mielen. Kisailun kruunaa maistuva ruoka ja aiheeseen sopivat juomat. Jälkipelipaikaksi sopii hyvin sauna pehmeine löylyineen.

Lue lisää!

Retket ja elämykset

Idyllisen kaunis luonto Gustavelundin ympärillä tarjoaa monia mahdollisuuksia erilaisille ohjelmille, joiden avulla teemme yritys- tai yksityistilaisuudestanne todellisen elämyksen. Lisäksi unohtumattomia kokemuksia on koettavissa aivan Gustavelundin läheisyydessä sijaitsevalla kulttuuririkkaalla Tuusulan Rantatiellä, jota ovat aikoinaan astelleet mm. Jean Sibelius, Aleksis Kivi, Pekka Halonen, Eino Leino ja monet muut maamme suurmiehet.

Lue lisää!

Soita