Facebook Pixel

Tankkaa Gustavelundissa työkykyä ylläpitäviä voimavaroja

Työssä jaksamista, työkyvyn säilyttämistä ja yritysten menestystä kannattelee työntekijöiden terveys, motivaatio ja työtyytyväisyys. Työntekijöiden hyvä kunto ja iloinen mieli ovat ensiarvoisia tekijöitä työyhteisöjen toimivuudessa.

Kauttamme voit varata asiantuntevat ja kiinnostavat luennot ja valmennukset, joiden aikana ei keho tai mieli puudu. Suorittamalla energiatesti, kehoanalyysi tai klassinen UKK-kävelytesti saadaan arvokasta tietoa kunnon tasosta. Erilaisilla kehon mittauslaitteilla voidaan arvioida monipuolisesti terveydentilaa. Palauteosiossa puretaan tuloksia ja pakataan mukaan eväitä parempaa arkeen. Jooga- ja pilatesohjaajien opastuksella opetellaan kehon hallintaa, venyttelyä ja rentoutumista. Työssä jaksamista ja hyvinvointia voit tehostaa palveluidemme avulla monin keinoin – ja aina herkullisten ja terveellisten tarjoilujen innoittamana.

Työkyvyn kehittämispäivä

Päivää rytmittävät maittavat tarjoilumme, aamukahvit ravintolan terassilla, lounas järven rannalla, iltapäiväkahvit makean tai suolaisen kahvileivän kera sekä herkulliset grillitarjoilut. Valittavanasi on laaja valikoima ohjelmapalveluita kauniin Tuusulanjärven rannalla.

EHDOTUS TYKY-PÄIVÄN OHJELMASTA

  • Aamukahvit ravintolan terassilla
  • Gustavelundin olympialaiset, tiimikisailu toiminnallisilla rasteilla tai  kirkkovenepatikkaretki-kulttuuriohjelma
  • Lounas järven rannalla
  • Hyvinvointiluento
  • Iltapäiväkahvit ja päivän makea kahvileipä

Testit ja luennot

UKK-kävelytesti

Kävelytestissä mitataan aerobinen kunto nopeasti ja mukavasti. Luottamuksellisessa palautteessamme saat  tietää oman kunto- ja painoindeksin. Testi antaa sinulle tiedon hengitys- ja verenkiertoelimistösi kunnosta suhteessa oman ikäiseesi väestöön. Halutessasi mittaamme myös rasvaprosentin. Testituloksen lisäksi saat myös tietoa terveelliseen ruokavalioon. Kävelytestin kesto on noin 1,5 tuntia kun ryhmäkoko on 20 henkilöä. Varauduthan sään mukaisella vaatetuksella ja reippaaseen kävelyyn soveltuvilla kengillä.

Menestyksen pyramidi

Luennoitsijana salibandyn ammattivalmentaja, maailmanmestari Juha Jäntti. Menestys on mielenrauhaa! Kuinka rakennetaan yhteen pelaava joukkue? Sujuva yhteistyö ja tiimitavoitteiden saavuttaminen  onnistuu ajattelua muuttamalla ja vastuun jakamisen ymmärtämisellä.

Takaisin ylös