JÄRVENKIERTÄJILLE JA KULTTUURINNÄLKÄISILLE

Vuokraa polkupyörä, kickbike tai kävelysauvat vastaanotostamme ja lähde kiertämään kaunista Tuusulanjärveä, tai tutustumaan maamme kultakauden kulttuurikohteisiin, taiteilijakoteihin ja museoihin.

http://www.visittuusulanjarvi.fi/

Lataa opastava mobiiliapplikaatio Tuusulanjärven reitistä ilmaiseksi:

Citynomadi

VESILLE!

Vuokraa soutuvene ja kokeile kalaonneasi, tai nauti laineiden liplatuksesta rauhoittavaan tahtiin. Voit nauttia yksin tai kaksin vesillä liikkumisesta myös sit-on-top-kajakin kyydissä. Kajakit varataan sivustolta: sportuna.palvelee.fi tai Matti Karjalaiselta 040 582 1061.

TALVISILLE TAIPALEILLE

Vuokraa potkukelkka, retkiluistimet tai lumikengät vastaanotostamme ja vietä ikimuistoinen retkipäivä talvisella Tuusulanjärvellä. 

Retkiluistimet joko SNS siteillä tai vaelluskenkään sopivilla terillä.

Retkiluistimet + monot 20€/2h
Potkukelkat (perinteinen tai Kickbike) 20€/2h
Lumikengät 15€/2h

Yhteydenotot: Matti Karjalainen 0405821061, Juha Jäntti 0400425218, Gustavelundin vastaanotto 09273751, reception@gustavelund.fi

SUPPAILUA

Etsimme kumppaniyritystä järjestämään rantaamme SUP-lautailupalvelua. Haluamme tarjota asiakkaillemme ohjattuja kursseja ja lautojen vuokrausta.

SUP-tarjonnasta vastasi aiemmin kumppanimme Arctic Surf Shop

GUSTAVELUNDISSA PELATTIIN VERKKOPALLOA JO SATA VUOTTA SITTEN...

Tiilimurska-tenniskentällemme voit varata vuoron tästä. Mailoja ja palloja on vuokrattavissa vastaanotostamme. https://gustavelund.24varaus.fi

PIHALLE IHAN - PELAAMAAN

Frisbeegolfia, lentistä, petankkia ja muita piristäviä pihapelejä! Vuokraa välineet vastaanotostamme.

Petanque–setti (pelipaikat lentopallokenttä tai laavu) 7 eur
Tennis 15 eur / tunti
Tennismailat 5 eur
Tikkataulu + teline 5 eur
Polkupyörä 10 eur / kpl
Soutuvene + liivit 15 eur / tunti, 30 eur / päivä
Frisbeegolf-setti 10 eur, pelialue laavun vieressä.
Mölkky 7 eur
Kroketti  5 eur
Lentopallo + lentiskenttä 10 eur (ennakkovarauksella)
Kiikarit: lintubongaus 10 eur, vastaanotossa ohjeet bongauspaikoista ja –kohteista.
Jalkapallo 2 eur
Vastaanotosta voi lainata myös erilaisia lautapelejä.

GOLFILLE SYDÄMENSÄ MENETTÄNEILLE

Naapurissamme sijaitseva Tuusulan golfkenttä kenttä on rakennettu pelto- ja metsämaastoon. Links-henkiseltä kentältä löytyy korkeuseroiltaan vaihtelevia metsäväyliä sekä monia vesi- ja hiekkaesteitä. Golfkentän alueella on hienot puitteet myös harjoitteluun – niin kesällä kuin talvella. TGK Golf School järjestää yritystapahtumia ja TYKY-päiviä toiveiden mukaan. www.tgk.fi, www.tgkgolfschool.com

Kesän 2017 Golfpakettitarjous 90 €/henkilö
Paketti sisältää pelikierroksen, majoituksen kahden hengen huoneessa, aamiaisen, aamusaunan ja uinnin.

RINNE-RATKAISU

Lyhyen ajomatkan päässä sijaitsee Talma Ski- hiihtokeskus, joka tarjoaa koko perheelle mukavaa
tekemistä. Rinteet sopivat niin aloittelijalle kuin mestarille. Perheen pienemmille lapsille Talma tarjoaa mukavaa tekemistä lumipuuhamaassa. http://talmaski.fi

RETKITUNNELMIA LAAVULLA

Kyöstinrannan rantasaunan vieressä sijaitsee tunnelmallinen, hirsirakenteinen laavumme, jonka voit vuokrata nuotioalueineen ja polttopuineen käyttöösi. Tarjoilut laavulle voi tilata ravintolastamme tai myyntipalvelustamme.

ISTAHDA LAITURIN NOKKAAN TAI TEE KULTTUURIPITOINEN MINIRISTEILY

Istahda laiturin nokkaan ihailemaan auringonlaskua tai pulahda uinnille Tuusulanjärveen. Kesäisin laiturilta liikennöi M/S Venny tarjoten ohjelmallisia kulttuuriristeilyjä.

HENGEN RAVINTOA

Arkkitehtuuri, taide ja vintage-design. Hotellirakennuksemme edustaa modernismia upeimmillaan. Tutustu Gustavelundin design-taidepolkuun, ihaile alkuperäisiä Alvar Aallon ja muiden mestareiden klassikkohuonekaluja. Nauti pieni annos hengen ravintoa! Tuusulanjärven taiteilijoista kertova kirjastokulmauksemme on käytössäsi. Aulassamme voit vierailla vaihtuvien taidenäyttelyjen parissa.

KULTAKAUDEN KOHTEITA

Rantatie-museotie. Lähde kiertämään kaunista Tuusulanjärveä tai tutustumaan maamme kultakauden kulttuurikohteisiin, taiteilijakoteihin ja museoihin.

http://www.visittuusulanjarvi.fi/kulttuuri_ja_museot/

Soita