Facebook Pixel

JÄRVENKIERTÄJILLE JA KULTTUURINNÄLKÄISILLE

Lähde kiertämään kaunista Tuusulanjärveä, tai tutustumaan maamme kultakauden kulttuurikohteisiin, taiteilijakoteihin ja museoihin.

Kesäisin Visit Lake Tuusula bussi vie sinut kätevästi Tuusulanjärven nähtävyyksiin. Reitti on tarkoin valittu ja se kulkee alueen kaikkien museoiden ja majoituskohteiden ohi. Reitin varrella on 21 pysäkkiä, jotka on merkitty bussin nimellä. Lippu on voimassa koko päivän ja voit nousta bussiin tai jäädä pois kyydistä niin monesti kuin haluat hop on hop off -tyylisesti. Koko kierros kestää n. 1, 5 h. Bussissa on ilmainen Wi-Fi.

Bussi kulkee toukokuun puolivälistä elokuun loppuun. Ei liikennöintiä maanantaisin,

Päivälippu: 5 euroa päivälippu
Maksuton:
- Lapset alle 16 v aikuisen seurassa
- Museokortilla

Liput myynnissä kuljettajalta. Maksu: käteinen, pankki/luottokortti, Museokortti

http://www.visittuusulanjarvi.fi/

Lataa opastava mobiiliapplikaatio Tuusulanjärven reitistä ilmaiseksi:

Citynomadi

VESILLE!

Vuokraa soutuvene ja kokeile kalaonneasi, tai nauti laineiden liplatuksesta rauhoittavaan tahtiin. Voit nauttia yksin tai kaksin vesillä liikkumisesta myös sit-on-top-kajakin kyydissä. Kajakit ja SUP-laudat varataan sivustolta: aurinkolautta.24varaus.fi/ tai Matti Karjalaiselta 040 582 1061.

TALVISILLE TAIPALEILLE

Vuokraa potkukelkka, retkiluistimet tai lumikengät vastaanotostamme ja vietä ikimuistoinen retkipäivä talvisella Tuusulanjärvellä. 

Retkiluistimet joko SNS siteillä tai vaelluskenkään sopivilla terillä.

Retkiluistimet + monot 20 €/2 h
Potkukelkat (perinteinen tai KickSpark) 20 €/3 h
Lumikengät 10 €/2 h

Yhteydenotot: Matti Karjalainen 0405821061, Juha Jäntti 0400425218, Gustavelundin vastaanotto 09273751, reception@gustavelund.fi

SUPPAILUA

Gustavelundista voi vuokrata sup-lautoja. Hinta 20 €/2 tuntia. Laudat varataan sivustolta: http://aurinkolautta.24varaus.fi/ tai Matti Karjalaiselta 040 582 1061. Teethän varauksesi etukäteen.

 

GUSTAVELUNDISSA PELATTIIN VERKKOPALLOA JO SATA VUOTTA SITTEN...

Tiilimurskainen massakenttämme on kenttämestari Pasi Montosen suunnittelema ja rakentama. Voit varata irtovuoron tai vakiovuoron. Tunnin kestoiset vakiovuorohinnat: klo 7-16 välillä 100 € ja klo 16-22 välillä 160 €. Varaukset vastaanotosta 09-273751 tai reception@gustavelund.fi 
Irtovuorot: 1h 17 €, 2h 27 €, 3h 40 €. Varaukset https://gustavelund.24varaus.fi/ tai 09-273751

 

PIHALLE IHAN - PELAAMAAN

Frisbeegolfia, petankkia ja muita piristäviä pihapelejä! Vuokraa välineet vastaanotostamme. Vastaanotosta voi lainata myös erilaisia lautapelejä.
 

GOLFILLE SYDÄMENSÄ MENETTÄNEILLE

Naapurissamme sijaitseva Tuusulan golfkenttä kenttä on rakennettu pelto- ja metsämaastoon. Links-henkiseltä kentältä löytyy korkeuseroiltaan vaihtelevia metsäväyliä sekä monia vesi- ja hiekkaesteitä. Golfkentän alueella on hienot puitteet myös harjoitteluun – niin kesällä kuin talvella. TGK Golf School järjestää yritystapahtumia ja TYKY-päiviä toiveiden mukaan. www.tgk.fi, www.tgkgolfschool.com

Kauden 2020 Golfpaketti alkaen 110 €/henkilö
Paketti sisältää pelikierroksen, majoituksen kahden hengen huoneessa, aamiaisen ja aamusaunan poreammeella varustetulla saunaosastolla. Varaukset vastaanotosta 09-273751, reception@gustavelund.fi

Minigolf

Tuusulan Golfklubin 12-reikäinen minigolf-rata on avoinna päivittäin klo 8:00-20:30. Tarkistathan etusivulta klubitalon voimassa olevat aukioloajat.

Tervetuloa!

RINNE-RATKAISU

Lyhyen ajomatkan päässä sijaitsee Talma Ski- hiihtokeskus, joka tarjoaa koko perheelle mukavaa
tekemistä. Rinteet sopivat niin aloittelijalle kuin mestarille. Perheen pienemmille lapsille Talma tarjoaa mukavaa tekemistä lumipuuhamaassa. http://talmaski.fi

RETKITUNNELMIA LAAVULLA

Kyöstinrannan rantasaunan vieressä sijaitsee tunnelmallinen, hirsirakenteinen laavumme, jonka voit vuokrata nuotioalueineen ja polttopuineen käyttöösi. Tarjoilut laavulle voi tilata ravintolastamme tai myyntipalvelustamme.

ISTAHDA LAITURIN NOKKAAN TAI TEE KULTTUURIPITOINEN MINIRISTEILY

Istahda laiturin nokkaan ihailemaan auringonlaskua tai pulahda uinnille Tuusulanjärveen. Kesäisin laiturilta liikennöi M/S Venny tarjoten ohjelmallisia kulttuuriristeilyjä. Risteilyt ryhmille ennakkovarauksesta myyntipalvelustamme 09-2737 555 tai sales@gustavelund.fi.

HENGEN RAVINTOA

Arkkitehtuuri, taide ja vintage-design. Hotellirakennuksemme edustaa modernismia upeimmillaan. Tutustu Gustavelundin design-taidepolkuun, ihaile alkuperäisiä Alvar Aallon ja muiden mestareiden klassikkohuonekaluja. Nauti pieni annos hengen ravintoa! Tuusulanjärven taiteilijoista kertova kirjastokulmauksemme on käytössäsi. Aulassamme voit vierailla vaihtuvien taidenäyttelyjen parissa.

KULTAKAUDEN KOHTEITA

Rantatie-museotie. Lähde kiertämään kaunista Tuusulanjärveä tai tutustumaan maamme kultakauden kulttuurikohteisiin, taiteilijakoteihin ja museoihin.

http://www.visittuusulanjarvi.fi/

Takaisin ylös