Facebook Pixel

JÄRVENKIERTÄJILLE JA KULTTUURINNÄLKÄISILLE

Lähde kiertämään kaunista Tuusulanjärveä, tai tutustumaan maamme kultakauden kulttuurikohteisiin, taiteilijakoteihin ja museoihin. www.visittuusulanjarvi.fi

Lataa opastava mobiiliapplikaatio Tuusulanjärven reitistä ilmaiseksi:

Citynomadi

VESILLE!

Vuokraa soutuvene ja kokeile kalaonneasi, tai nauti laineiden liplatuksesta rauhoittavaan tahtiin.
Voit nauttia yksin tai kaksin vesillä liikkumisesta myös sit-on-top-kajakin kyydissä.

Kajakit ja SUP-laudat varataan sivustolta: WWW.SPORTUNA.FI tai Matti Karjalaiselta 040 582 1061.

TALVISILLE TAIPALEILLE

Vuokraa potkukelkka, retkiluistimet tai lumikengät ja vietä ikimuistoinen retkipäivä talvisella Tuusulanjärvellä.
Retkiluistimet joko SNS siteillä tai vaelluskenkään sopivilla terillä.

Retkiluistimet + monot 20 €/2 h
Potkukelkat (perinteinen tai KickSpark) 20 €/3 h
Lumikengät 10 €/2 h
Varaukset WWW.SPORTUNA.FI

Yhteydenotot: Matti Karjalainen 0405821061, Juha Jäntti 0400425218,

SUPPAILUA

Gustavelundista voi vuokrata sup-lautoja. Hinta 20 €/2 tuntia. Laudat varataan sivustolta: WWW.SPORTUNA.FI tai Matti Karjalaiselta 040 582 1061. Teethän varauksesi etukäteen.

 

GUSTAVELUNDISSA PELATTIIN VERKKOPALLOA JO SATA VUOTTA SITTEN...

Tiilimurskainen massakenttämme on kenttämestari Pasi Montosen suunnittelema ja rakentama. Voit varata vakiovuoron kesän pelikaudeksi. Tunnin kestoiset vakiovuorohinnat: klo 7-16 välillä 130 € ja klo 16-22 välillä 180 €. Varaukset vastaanotosta 09-273751 tai reception@gustavelund.fi 

 

 
 

GOLFILLE SYDÄMENSÄ MENETTÄNEILLE

Naapurissamme sijaitseva Tuusulan golfkenttä kenttä on rakennettu pelto- ja metsämaastoon. Links-henkiseltä kentältä löytyy korkeuseroiltaan vaihtelevia metsäväyliä sekä monia vesi- ja hiekkaesteitä. Golfkentän alueella on hienot puitteet myös harjoitteluun. 

Kauden 2023 Golfpaketti alkaen 120 €/henkilö
Paketti sisältää pelikierroksen, majoituksen kahden hengen huoneessa ja aamiaisen. Varaukset vastaanotosta 09-273751, reception@gustavelund.fi

Minigolf

Tuusulan Golfklubin 12-reikäinen minigolf-rata on avoinna päivittäin klo 8:00-20:30. Tarkistathan etusivulta klubitalon voimassa olevat aukioloajat.

Tervetuloa!

RINNE-RATKAISU

Lyhyen ajomatkan päässä sijaitsee Talma Ski- hiihtokeskus, joka tarjoaa koko perheelle mukavaa
tekemistä. Rinteet sopivat niin aloittelijalle kuin mestarille. Perheen pienemmille lapsille Talma tarjoaa mukavaa tekemistä lumipuuhamaassa. http://talmaski.fi

RETKITUNNELMIA LAAVULLA

Kyöstinrannan rantasaunan vieressä sijaitsee tunnelmallinen, hirsirakenteinen laavumme, jonka voit vuokrata nuotioalueineen ja polttopuineen käyttöösi. Tarjoilut laavulle voi tilata ravintolastamme tai myyntipalvelustamme.

ISTAHDA LAITURIN NOKKAAN TAI TEE KULTTUURIPITOINEN MINIRISTEILY

Istahda laiturin nokkaan ihailemaan auringonlaskua tai pulahda uinnille Tuusulanjärveen. Kesäisin laiturilta liikennöi M/S Venny tarjoten ohjelmallisia kulttuuriristeilyjä. Risteilyt ryhmille ennakkovarauksesta myyntipalvelustamme 09-2737 555 tai sales@gustavelund.fi.

HENGEN RAVINTOA

Arkkitehtuuri, taide ja vintage-design. Hotellirakennuksemme edustaa modernismia upeimmillaan. Tutustu Gustavelundin design-taidepolkuun, ihaile alkuperäisiä Alvar Aallon ja muiden mestareiden klassikkohuonekaluja. Nauti pieni annos hengen ravintoa! Tuusulanjärven taiteilijoista kertova kirjastokulmauksemme on käytössäsi. Aulassamme voit vierailla vaihtuvien taidenäyttelyjen parissa.

KULTAKAUDEN KOHTEITA

Rantatie-museotie. Lähde kiertämään kaunista Tuusulanjärveä tai tutustumaan maamme kultakauden kulttuurikohteisiin, taiteilijakoteihin ja museoihin.

http://www.visittuusulanjarvi.fi/

Takaisin ylös