Facebook Pixel

FINGA

 

FINGA on kävelysauvojen kanssa tapahtuvaa liikuntaa, missä helpoin harjoituksin houkutellaan kehoa piirun verran liikkuvammaksi ja joustavammaksi. Menosta vastaa tietenkin hyvä musiikki.

Ohjelma on myös mitä parasta aivojumppaa ja kirkastaa ajatusta mukavasi sompailujen jälkeen.  Harjoitteet tapahtuvat ulkona, joten säähän sopiva varustus on suotavaa.  Ohjelman kesto on 45 min. Tämän jälkeen on mahdollista tehdä oma kävelylenkki lähimaastossa.

Ja kyllä, yleensä jossain vaiheessa aivot, askeleet ja sauvatkin voivat olla täysin solmussa ja  siinäpä se hauskuus onkin! Jos joku on ajatellut sauvakävelyn olevan tylsää, niin SauvaSwing tuo uuden näkökulman tähänkin.

Säävaraus. Mikäli ulkona on kovin hyinen viima tai paukkupakkanen, ohjelman kesto huomioidaan tilanteen mukaan.

 

 

BOOGIBREIKKI

Katkaise luento tai kokous yllätysohjelmalla. Yleisö ja tunnelma nostatetaan ylös mukaansa tempaavalla taukotanssituksella mikä sisältää aivojumpan elementtejä. Nyt ei pohdita tanssitekniikkaa vaan puutuneita pakaroita ja jäykistynyttä selkärankaa.

Musiikkiklassikot vievät ajatukset välittömästi kauas kokoustilasta ja mieli on taas vastaanottavaisempi pitkän aikaa. Ohjelman kesto 10-15 min.

 

Gustavelund Ragtime

Villi ja vallaton 20-luku! Iloista menoa mitä kieltolaitkaan eivät lannistaneet. Pukeutuminen ja liikkuminen vapautui, aikansa muotitansseja pidettiin jopa liian rohkeina sulkien, helmien ja hapsujen heiluessa. Myös charleston-tanssi kiellettiin tuolloin Suomessa lailla lähinnä polvivammojen takia. 

Tanssiohjelmassa sukelletaan 20-luvun tunnelmiin hauskan hytkyttelyn myötä tuon ajan liikekieltä mukaillen. Tanssit ovat helppoja ja potkut sen mukaisia että polvinivelet ovat kunnossa vielä seuraavana päivänä.

Opetus on viihteellistä ja pelkällä polvien joustamisella pääsee pitkälle. Paria ei tarvita.

Ohjelman kesto: 45 -60 min

Rekvisiitta (sulkapäähine, pitkät helmet , hattu ym ) on lainattavissa ohjelman ajaksi tai mahdollisuus hankkia omaksi erillisen sopimuksen mukaisesti.

Taukojumppa

Kokoustilassa ohjattava 15 minuutin tehokas venyttely sopii erinomaisesti pitkän päivän keskelle tai sen päätteeksi. Venyttely laukaisee kehon ylimääräisestä jännityksestä ja virkistää sekä henkisesti että fyysisesti.

 

 

 

Takaisin ylös