Facebook Pixel

Poppikone

Matalakynnyksen tanssitunti, mikä sopii niin aloittelijoille kuin aikaisemminkin
tanssineille. Pääosassa tällä tunnilla ovat nauru, hyvä musiikki
ja muutenkin rento meininki. Hengähdystauoilla toivomusten mukaan
asiaa liikkumisesta ja liikkumista häiritsevistä tekijöistä. Tavoitteena
entistä vapaampi mieli ja keho!
Tunnilla tampataan tanssiaskeleita musiikkiin niin kauan, että varmasti
sujuu. Aikaa ei tuhlata pitkien askelsarjojen opetteluun.

 

 

Oldies Goldies

Entisajan glamouria hauskojen tanssien ja nostalgisen musiikin kera. Nautitko Down Town Abbey, Kahden kerroksen väkeä tai Mr. Selfridge -sarjojen aikakauden tunnelmista? Nyt se onnistuu myös tanssien! Ohjelmassa mm. Boston valssi, charleston, neliörumba, onestep jne. Tanssit ovat helppoja ja varmasti hauskoja.

 

Sauvaswing

Sauvaswing on kävelysauvojen kanssa tapahtuvaa liikuntaa, missä helpoin harjoituksin houkutellaan kehoa piirun verran liikkuvammaksi ja joustavammaksi. Menosta vastaa tietenkin hyvä musiikki. Ja kyllä, yleensä jossain vaiheessa aivot, askeleet ja sauvatkin voivat olla täysin solmussa ja siinäpä se hauskuus onkin! Jos joku on ajatellut sauvakävelyn olevan tylsää, niin Sauvaswing tuo uuden näkökulman tähänkin. Ohjelma on myös mitä parasta aivojumppaa ja ajatukset kirkastuvat mukavasi sompailujen jälkeen.

Harjoitteet tapahtuvat ulkona, joten säähän sopiva varustus on suotavaa. Ohjelman kesto on 45 min. Säävaraus. Mikäli ulkona on kovin hyinen viima tai paukkupakkanen, ohjelman kesto huomioidaan tilanteen mukaan.

Pilates

Pilates-jumppa tarjoaa kokonaisvaltaista hyvää oloa ja on samalla päivän ihana rentoutumishetki. Niska- ja hartiajomotukset saavat elvytystä, keskivartalon lihakset vahvistuvat ja ryhtikin kohenee hetkessä. Lisäksi kaunis ja rauhoittava musiikki sekä rauhallinen hengitys rentouttavat mielen.

Kesto 45-60 min.

 

Boogie Shoes

Rivitanssia stetson vinossa ja saappaat solmussa! Helppoja ja nopeasti opittavia rivitansseja suurillekin ryhmille. Opittuja tansseja voi esittää vaikka firman juhlissa. Ohjelma sopii kaikenlaisille liikkujille, eikä suorituspaineita letkeässä menossa tule, mikäli vain tanssilattialle uskaltautuu. Rivitanssi sopii hyvin vaikkapa Villin Lännen -aiheisten teemaillallistemme yhteyteen.

 

Muotitanssit

Vieläkö muistat ?  Conga, tiputanssi, Lambada, Macarena, 70-luvun discotanssit, Gagnam style...! Muotitanssien pikakelaus korvamadoiksi jääneisiin kappaleisiin. Oiva ohjelma taukoliikunnaksi tai kokouspäivän päätteksi.

Taukojumppa

Kokoustilassa ohjattava 15 minuutin tehokas venyttely sopii erinomaisesti pitkän päivän keskelle tai sen päätteeksi. Venyttely laukaisee kehon ylimääräisestä jännityksestä ja virkistää sekä henkisesti että fyysisesti.

 

 

 

Soita
Takaisin ylös