Facebook Pixel

Taikuri Laurila

Taikuri Laurila on taikuuden ammattilainen, yli 20 vuotta esiintymiskokemusta ja vahvaa taikuutta nostavat tilaisuutesi tunnelman kattoon rikkoen jään ja herättäen positiivisen keskustelun. Taikuus sopii pieniin ja suuriin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Magic Cabinet

Yleisö kerääntyy tiiviiksi ryhmäksi taikurin pöydän ääreen – ja hämmästyy!

Interaktiivinen ja mieleen jäävä elämys max. 30 hengelle.

Esityksen kesto noin 30 minuuttia.

”Illuusio” + ”Ajatusleikki”

30 minuutin mittainen interaktiivinen ja vaikuttava lavashow, josta ei puutu komiikkaa. Esitys pitää sisällään vahvaa taikuutta ja hauskoja tilanteita yleisön osallistuessa paikoiltaan tai lavalta käsin. Lisänä taikuri kiertelee pöydissä tehden lähitaikuutta katsojien käsissä ja ajatuksissa. 10 min/pöytä/seurue.

Taikuri Mano d'Oro

Maitre close-up, professional magic stage show, big illusions!

Kaikkiin tapahtumiinne laadukasta ja uskomatonta taikuutta! "French touch"!

 

.

Bilebändi

Tämä bändi ei jätä ketään kylmäksi!
Chilymint on 4-henkinen, pk-seudulta tuleva iloisesti rokkaava bändi. Jokainen jäsen on sarallaan pitkän linjan taituri. Intohimo musiikkiin yhdistää tiimiä ja myös näkyy keikoilla. 
Tältä poppoolta löytyy energiaa ja fiilistä, ja se välittyy kyllä yleisöönkin!

Soitamme meneviä bilebiisejä laidasta laitaan.Covereita Rainbow:sta Bon Joviin, Elviksestä Kings of Leoniin, Abbasta Donna Summeriin, Aviciistä Robbie Williamsiin ja Duffyyn. 
Myös suomipoppia Haloo Helsingistä Kolmanteen Naiseen, Irinasta Virve Rostiin, J.Karjalaisesta Baddingiin ja Kaija Koohon. 

Häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, yökerhot, yritysjuhlat, you name it -  Chilymint on varma valinta mihin vain tilaisuuteen, jossa halutaan pitää hauskaa ja rokata

Mentalismishow

Mielen Taikaa! on Jenni Sofian mystinen, tunnelmallinen ja mukaansa tempaava mentalismishow, joka saa yleisön ihmettelemään mielen mysteerejä. Esiintyjän ja yleisön välinen kommunikaatio tekee jokaisesta show’sta ainutlaatuisen kokemuksen. Esitys sisältää mielen taikuutta, ennustamista ja ajatustenlukua, ja tekee tilaisuudestanne varmasti ikimuistettavan. Kesto n. 45 min.

Lapsille: Taikurishow sisältäen ilmapalloeläimet. Synttäreille ja lastentapahtumiin. Kesto 30min.

Vanneshow

El Ritmo! Vauhdikas ja aistikas hulavanneshow tapahtumanne piristykseksi. Kesto 5-10min (tilavaatimus 5mx5mx4m).

DJ-Show tai karaoke 

Viihdyttävää ohjelmaa illanviettoone! Varaa kauttamme dj Gustava Clubille. Valitse iltaasi disco kymmenlukuteemalla, järjestä rahiseva vinyylidisco tai tilaa karaokeisäntä takaamaan iltanne onnistuminen.

 

Nukkekaappi - kultakauden naiset

Näytökset esittelevät laajan skaalan sekä Keski-Uudenmaan että koko Suomen historiaan vaikuttaneita naisia.
Voit itse valita kenen luokse haluat mennä kylään tai kenet haluat tavata Tuusulan kauniissa autenttisissa kulttuurimaisemissa.

Monologi on viihdyttävä ohjelma illanvieton lomaan.  Esityksen kesto on ½ tuntia.

Voit myös kutsua useampia hahmoja estradille ja tilata laajemman kattauksen noin 10 minuuttia kestäviä monologeja. Kahden näyttelijän voimin Nukkekaapista astuu ulos valitsemasi määrä hurmaavia naisia vuosikymmenten takaa:

Elisabet Järnefelt
Venny Soldan-Brofelt
Aino Sibelius
Saimi Järnefelt
Maija Halonen
Tilly Soldan
Anni-täti

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

 

Soita
Takaisin ylös