Facebook Pixel

The Roots Of Sentimentals

Plays oldies but goldies sentimentals music.

Kokoonpano

The Roots Of Sentimentalsin muodostavat Timo Hyvönen akustinen kitara ja laulu, Tomi Strengell akustinen kitara ja laulu, Asko Laakso kontrabasso ja laulu, Tarmo Toikka saksofoni, klarinetti ja laulu sekä Pepe Makkonen laulu/lead vocals.

Story of The Roots Of Sentimentals

Once upon a time... there were four guys... who likes to play sentimental music. Fly me to the moon and Till there was you. Baby I feel fine and I know she loves you. I know that everybody love somebody sometime. What a wonderful world, Somewhere over the rainbow.

Fan Club -cover duo-

Lotta ja Make Häkkisen laulu/kitara -duo.
Ohjelmisto koostuu nostalgisista lauluista tämän päivän hitteihin. Asiakkaan toivomia kappaleita voidaan liittää ohjelmistoon mahdollisuuksien mukaan.
Fan Club -cover duo luo tunnelmaa tilaisuuteesi, oli sitten kyseessä häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, yksityisjuhlat tai yritystilaisuus.

Lotan kaunis laulu, Maken kitaran soitto ja stemmalaulu mahdollistaa monipuolisen ohjelmiston. Lotta ja Make ovat tehneet yhdessä musiikkia kohta 20 vuotta: musikaalia, musiikkiteatteria ja duokeikkoja.

Fan Club duo esittää ohjelmistoa englanniksi ja suomeksi ja voi tilata myös triona. Mukaan liittyy silloin toinen kitaristi.

.

Bilebändi

Tämä bändi ei jätä ketään kylmäksi!
Chilymint on 4-henkinen, pk-seudulta tuleva iloisesti rokkaava bändi. Jokainen jäsen on sarallaan pitkän linjan taituri. Intohimo musiikkiin yhdistää tiimiä ja myös näkyy keikoilla. 
Tältä poppoolta löytyy energiaa ja fiilistä, ja se välittyy kyllä yleisöönkin!

Soitamme meneviä bilebiisejä laidasta laitaan.Covereita Rainbow:sta Bon Joviin, Elviksestä Kings of Leoniin, Abbasta Donna Summeriin, Aviciistä Robbie Williamsiin ja Duffyyn. 
Myös suomipoppia Haloo Helsingistä Kolmanteen Naiseen, Irinasta Virve Rostiin, J.Karjalaisesta Baddingiin ja Kaija Koohon. 

Häät, syntymäpäivät, pikkujoulut, yökerhot, yritysjuhlat, you name it -  Chilymint on varma valinta mihin vain tilaisuuteen, jossa halutaan pitää hauskaa ja rokata

Taikuri Laurila

Taikuri Laurila on taikuuden ammattilainen, yli 20 vuotta esiintymiskokemusta ja vahvaa taikuutta nostavat tilaisuutesi tunnelman kattoon rikkoen jään ja herättäen positiivisen keskustelun. Taikuus sopii pieniin ja suuriin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Magic Cabinet

Yleisö kerääntyy tiiviiksi ryhmäksi taikurin pöydän ääreen – ja hämmästyy!
Interaktiivinen ja mieleen jäävä elämys max. 30 hengelle.
Esityksen kesto noin 30 minuuttia.

”Illuusio” + ”Ajatusleikki”

30 minuutin mittainen interaktiivinen ja vaikuttava lavashow, josta ei puutu komiikkaa. Esitys pitää sisällään vahvaa taikuutta ja hauskoja tilanteita yleisön osallistuessa paikoiltaan tai lavalta käsin. Lisänä taikuri kiertelee pöydissä tehden lähitaikuutta katsojien käsissä ja ajatuksissa. 10 min/pöytä/seurue.

VAMOS SAMBAR - SAMBA-SHOW JA KARNEVAALITUNNELMAA!

Samba-Show tai Sambakarnevaalit ovat värikäs, iloinen ja vauhdikas ohjelmanumero joka sopii yrityksien henkilöstö- ja asiakastapahtumien yhteyteen. Myös yksityistilaisuuksien yllätysnumerona räväkkä sambaesitys opetuksineen ei jätä ketään kylmäksi! Sambic tanssikoulu luo tilaisuuksiin ja tapahtumiin erilaisen teemaohjelman jossa on aitoa karnevaalitunnelmaa! Esityksissä nähdään Rion karnevaaleista tuotuja Fantasia-asuja, sambabikineitä sekä taidokasta brasilialaista sambaa eri muodoissaan! Illan ohjelmanumeroon on saatavana eri kokoisia tanssiryhmiä, rumpuryhmä tai lattaribändi sekä tarvittaessa brasilialaista musiikkia soittavan dj:n ja juontajan. Suunnitellaan juuri teille sopivat Sambailut!

Esiintyjinä Sambic tanssikoulun esiintyvät ryhmät

DJ-Show tai karaoke 

Viihdyttävää ohjelmaa illanviettoone! Varaa kauttamme dj Gustava Clubille. Valitse iltaasi disco kymmenlukuteemalla, järjestä rahiseva vinyylidisco tai tilaa karaokeisäntä takaamaan iltanne onnistuminen.

 

Takaisin ylös