Facebook Pixel

Gustavelund on mukana alamme eurooppalaisen kattojärjestö HOTRECin käynnistämässä Euroopan laajuisessa VARAA SUORAAN –kampanjassa.

VARAA SUORAAN –kampanja muistuttaa mahdollisuudesta varata palvelu suoraan palveluntuottajalta sekä tiedottaa eduista, joita kuluttaja saa varatessaan majoitus-, ravintola- tai muun palvelun suoraan yritysten omia varauskanavia käyttäen.

Kuluttaja voi varata majoitus- tai ravintolapalvelun monella eri tavalla. Eri varauskanavilla on erilaiset edut ja hyödyt sekä kuluttajien että palveluntarjoajien kuten majoitusyritysten ja ravintoloiden näkökulmasta. VARAA SUORAAN -kampanja muistuttaa, että varaamalla palvelun ilman välikäsiä suoraan palveluntarjoajalta kuluttaja saa useita etuja.

Hotelli on vastuussa kuluttajalle, kun huonevaraus tehdään hotellin omalla verkkosivulla tai suoraan hotelliin puhelimitse tai sähköpostitse. Tällöin sovelletaan kuluttaja-asiamiehen tarkastamia majoitusliikkeiden yleisiä varaus- ja peruutusehtoja. Varaamalla palvelun yrityksen omilla verkkosivuilla, puhelimitse tai sähköpostitse tai suoraan toimipisteessä, kuluttaja saa suoran kontaktin palveluntarjoajaan. Suorassa kontaktissa saa muun muassa heti tiedon saatavuudesta, muista palveluista, mahdollisista erityistarjouksista ja ehdoista. Lisäksi yritysten etu on tarjota aina halvin hinta omalla verkkosivullaan.

Jos kuluttaja tekee varauksen ulkopuolisen varauspalveluyrityksen välityksellä, yleisiä varaus- ja peruutusehtojaehtoja ei sovelleta. Sopimussuhde syntyy tällöin kuluttajan ja varauspalveluyrityksen välille, jolloin varauksesta vastaa varauspalveluyritys, ei hotelli.

Suurimmilla varauspalveluyrityksillä on vahva asema ympäri maailmaa. Varauskanavien laaja valikoima on parantanut kuluttajien valinnanmahdollisuuksia ja tietoisuutta tarjonnasta, mutta on tuonut majoitusyrityksille kohtuuttomia ehtoja kuten paras hinta -ehdon. Sen mukaan majoitusyrityksen on tarjottava varauspalveluyritykselle aina halvin hinta eikä majoitusyritys voi myydä huonetta halvemmalla omissa kanavissaan.

Varauspalveluyritysten yrityksiltä perimät palkkiot ovat usein kohtuuttoman suuria. Lisäksi varauspalveluyritys voi ilmoittaa, ettei vapaita huoneita ole, vaikka niitä on saatavissa.

Varaa huone alla olevan napin kautta tai vastaanotostamme:

Puh: 09 273 751 tai email: reception@gustavelund.fi

VARAA HUONE

Takaisin ylös