Facebook Pixel

TERASSIRAVINTOLA JÄRVEN RANNALLA. GUSTAVELUNDIN PRITSI – PIHAPIIRIMME.

28.05. 2021 kirjoittanut Pia Ropponen

Grillikausi alkaa joka kevät! Pääsemme nauttimaan järvimaisemasta, valosta, lämmöstä, leudoista tuulista ja raikkaista juomista. Tapahtumista, tunnelmista ja hyvästä seurasta. Keväästä ja kesästä, sinisistä hetkistä, auringonlaskuista. Poutapilvistä, sadepisaroista, kesäjuhlista, elokuun pimenevistä illoista, tähtitaivaasta ja täyden kuun taiasta. Tuusulanjärven taivaalle värjäytyy auringon laskiessa maagiset sävyt - tule ja ihastu maisemaamme! Ihana Pritsi-terassimme on tehty Sinua ajatellen!

Kokit valmistavat maittavat annokset kesäkeittiömme grillissä, kiviarinauunissa paistuvat napolilaistyyppiset pizzat ja jano sammuu baarin viileillä tuotteilla. Maistuisiko kannullinen rosé-sävyistä sangriaa, mocktailit, cocktailit tai spritzit Pritsillä?

Laiturilta ja rannasta voi lipua suppailemaan, soutelemaan tai runoristeilylle. Rantasaunaamme Kyöstinrantaan voit tilata ryhmällesi kaikki tarjoilut ja viettää mukavan saunaillan rentoutuen välillä ulkoporealtaassa ja vilvoitellen rakennuksen omalla pikkuterassilla tai sen parvekkeella järvimaisemasta nauttien.

Pritsillä syttyvät illalla sohvaryhmien ympäröimät ulkotulet, juhlateltta antaa suojaa satunnaisilta sadekuuroilta, satavuotiaat jalopuut varjostavat pahimmalta paahteelta ja katetulla patiolla tarjoillaan pöytiin keittiömestarimme Mikko Liikaluoman suunnittelemalta uudelta kesämenulta À la carten ihanuuksia.

Avasimme jälleen 28.5.2021 - Olet lämpimästi tervetullut!

P.S. Arvostamme ekologisia arvoja, Pritsi on rakennettu materiaalista, joka kestää aikaa ja säästää siten luontoa. Terassilaudoituksemme on ympäristöystävällinen ja myrkytön tuotannon alusta loppuun saakka. Valitsemalla ekologisesti valmistetun raaka-aineen pienennämme hiilijalanjälkeämme ja ympäristökuormitusta. Käytämme terassillamme lasiastioita ja kierrätämme jätteet.

Terassillemme on esteetön käynti hotellisiiven puolelta, myös polkupyörällä voi saapua kätevästi fillariparkille Pritsin kylkeen ja astua suoraan paratiisiimme. 

comments powered by Disqus
Takaisin ylös