Facebook Pixel

OLETKO AINA SYÖNYT VÄÄRIN? ASIANTUNTIJA NEUVOO.

29.09. 2017 kirjoittanut Pia Ropponen

Ilmat viilenevät ja syyssateet saapuvat. Tarvitaan lisää onnellisuushormoneja! Siispä hakeudutaan hyvään seuraan nauttimaan maittavaa ruokaa. Näin oksitosiinin taso nousee rytinällä!

Gustavelundissa, ravintola Intossa on tarjolla uusi listallinen funktionaalisia elintarvikkeita. Valitaan gorgonzola- ja valkosipulietanoita sekä yrttiparmesaania alkuun. Jatketaan ateriaa vuohenjuustolla ja paahdetuilla pinjansiemeniillä höystetyllä tattirisotolla. Lopuksi puolukkakeittoa, suklaabrownie ja mascarponemoussea. Mausteiset ruuat nostavat endorfiinit paremmalle tasolle ja makea jälkiruoka täydentää ansiokkaasti serotoniinivarastoja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huikean ammattitaitoinen ja taivaallisen hyvää ruokaa loihtiva keittiötiimimme on ideoinut ravintola Intolle uuden À la carte listan. Jussi, Jake, Tommi ja Sveta suunnittelivat keittiömestari Anetten ja vuoromestari Antin johdolla listallisen herkkuja. À la carten inspiraationa toimivat talviset maut ja sadonkorjuun ajan juurekset.

Kaikkia aisteja hemmotellaan! Annosten upeat esillepanot tarjoavat silmänruokaa ja makuja on mukavasti tarjolla erilaisten ruokavalioiden kannattajille, valita voi vaikkapa perinteisen pippuripihvin, ylellisen hummerikeiton konjakkivaahdolla, kasvisten kannattajille tarjolla on esimerkiksi punajuuri-vuohenjuustohampurilainen. Syöminen ja nautinnot lisäävät dopamiinitasoa – tämä on todellista ruuan funktionalisuutta.

Gustavelundin keittiössä koko henkilökunta tutustuu uuteen listaan enen sen julkaisua. Annokset maistellaan, kuvataan ja arvioidaan. Pientä viilausta siellä täällä – a vot! Kaikki on nyt kunnossa, tervetuloa! Hoida hyvä ihminen terveyttäsi ja syö oikein hyvin!

comments powered by Disqus
Takaisin ylös