Facebook Pixel

Lauantaipäivän lounas Ravintola INTOssa 17.5. klo 11-14

Kevään vihreä lounas


ALKURUOKIA

Antipastovalikoima (M, G):
Hunajapaahdettua artisokkaa (M, G), balsamico-marinoituja herkkusieniä (M, G)
sekä yrttimaustettuja oliiveja (M, G) ja mozzarellaa (L, G)
Fenkoligraavattua lohta (M, G) ja sitruuna-aiolia (M, G)
Paahdettua häränfileetä ja tonnatokastiketta (M, G)
Raikkaita kauden salaatteja sekä basilikavinaigrettiä (M, G)
Caesarsalaattia (L, G), parmesanlastuja (L, G) ja krutonkeja (L)
Salaatti kevään perunoista, aurinkotomaateista ja parsasta (M, G)
Gustavelund.n leipävalikoima ja levitettä


PÄÄRUOKIA
Miedosti savustettua taimenta (L, G)
Salsa verde maustettuja perunoita (L, G) ja kauden kasviksia (L, G)

CARVING PÖYDÄSTÄ
Porchetta: mureaa possun kylkirullaa (L, G)
Paahdettua härän ulkofileetä (L, G)
tummaa tryffelikastiketta (L, G) ja Dijon-Hollandaisekastiketta (L, G)


JÄLKIRUOKA
Mansikka-tiramisua (L)
Täytettyjä tuulihattuja ja keksejä
Makeisia ja konvehteja

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt ajantasalla uusimmista tarjouksista ja tapahtumista.