ALKURUOKIA
Antipastovalikoima (M, G):
Hunajapaahdettua artisokkaa (M, G), balsamico-marinoituja herkkusieniä (M, G)
sekä yrttimaustettuja oliiveja (M, G) ja mozzarellaa (L, G)
Fenkoligraavattua lohta (M, G) ja sitruuna-aiolia (M, G)
Paahdettua häränfileetä ja tonnatokastiketta (M, G)
Raikkaita kauden salaatteja sekä basilikavinaigrettiä (M, G)
Caesarsalaattia (L, G), parmesanlastuja (L, G) ja krutonkeja (L)
Salaatti kevään perunoista, aurinkotomaateista ja parsasta (M, G)
Gustavelund.n leipävalikoima ja levitettä
PÄÄRUOKIA
Miedosti savustettua taimenta (L, G)
Salsa verde maustettuja perunoita (L, G) ja kauden kasviksia (L, G)
CARVING PÖYDÄSTÄ
Porchetta: mureaa possun kylkirullaa (L, G)
Paahdettua härän ulkofileetä (L, G)
tummaa tryffelikastiketta (L, G) ja Dijon-Hollandaisekastiketta (L, G)
JÄLKIRUOKA
Mansikka-tiramisua (L)
Täytettyjä tuulihattuja ja keksejä
Makeisia ja konvehteja
Lauantaipäivän lounas Ravintola INTOssa 17.5. klo 11-14
