Molemmissa kattauksessa nyt vain muutama pöytä vapaana.
Niistä tiedustelut suoraan hovimestarilta, numerosta 09-2737522
Huomioi, että myös lauantaina on kaksi kattausta. Silloin on väljenpää ja menukin on hieman edullisempi. KATSO TÄSTÄ linkistä lauantaipäivän menu
Tämä menu sunnuntaina Äitienpäivänä
ALKURUOKAPÖYTÄ
Raikkaita kauden salaatteja ja versoja sekä vermuttivinaigrettiä M, G
Salaatti, parsasta, artisokista ja herneistä sekä rapeaa ilmakuivattua kinkkua M, G
Kevyesti paahdettua munakoisoa ja kirsikkatomaattia sekä sahramilla maustettua mozzarellaa L, G
Sesam-kurkku-melonisalaattia sekä curry-cashewpähkinöitä M, G
Dijon- marinoitua perunaa ja vihreitä papuja sekä ranch-maustettua Muu-favaa M, G
Tillivoilla maustettuja perunoita L, G
Jääkellarinlohta, mummonkurkkuja (M, G) sekä mätidressing (L, G)
Kolmen sortin valikoima marinoituja kaloja L, G
Savustettua siikaa Gustavelund.n tapaan M, G
Possupastramia, jalopeno-varhaiskaalisalaattia ja paprika-aiolia L, G
Gustavelundin leipävalikoima sekä levitteitä
PÄÄRUOKAPÖYTÄ
Miedosti savustettua taimenta ja Skånen perunaa L, G
Muhennettua korvasientä ja purjoa L, G
Ylikypsää karitsaa ”Shawarma” sekä tummaa oliivi-rosmariinikastiketta L, G
Paahdettuja kukkivia kaaleja L, G
Valmistamme vegaanisen lämpimän annoksen lautasannoksena pyydettäessä
Lapsille löytyy lihapullia ja ranskalaisia
JÄLKIRUOKAPÖYTÄ
Äitienpäiväkakkua L
Raparperilla maustettua hedelmäsalaattia (M, G) ja valkosuklaavaahtoa (VL, G)
Juustovalikoima (VL, G), hilloketta (M, G) ja keksejä (L)
Makeisbuffet
Varaa pöytä
Pöytävaraukset voi tehdä kätevästi suoraan varauskalenterin kautta