Facebook Pixel

Ditt livs viktigaste fest

Er bröllopsfest kan var en liten intim familjefest eller flera hundra bjudna för att fira er dag. I Gustavelund finns fina festlokaler för alla olika storlekars bröllop. När du planerar bröllopsfesten i Gustavelund behöver du inte oroa dig för dansgolv, orkesterns plats, boende för gäster samt parkeringsplatser för alla gäster.

Vårt läge erbjuder romantiska vyer året runt som ger ditt bröllop det lilla extra.

Vår professionella och vänliga personal hjälper er i planeringen, ge idéer och genomförandet av festen. Vi väljer ut välsmakande delikatesser och vi erbjuder också olika sorters tekniska lösningar som mikrofoner, vit duk för presentationer, dataprojektorer med mera.

Våra samarbetspartners är orkestrar, dansinstruktörer, fotografer och andra viktiga personer som gör dig dag speciell. Den allmänna servicen garanterar att du själv kan ta det lugnt och njuta av din egen bröllopsfest!

Tusbys gamla träkyrka, som är populär vigselplats, ligger beläget precis intill Gustavelund. Bröllopsparets ankomst till festplatsen kan ordnas med bl.a. kyrkobåt. Bröllopsbilder kan ni ta vid Gustavelunds gamla gård som uppkom på 1800-talet.

Vårt läge nära flygplatsen, tågstation och huvudstadsregionen gör det enkelt för era gäster att hitta till festplatsen. Hotellet har 97 rum som räcker till att ge sovplats till större bröllop. Sedan är det viktigt att ni har till ert förfogande vår honeymoon suite.

Gå till toppen