Facebook Pixel

Vår reception är öppen:

Måndag-Fredag            7.00 – 23.00
Lördagar                         7.00 – 21.00
Söndagar                         7.00 – 18.00

Om ni anländer efter öppettiderna ber vi er att kontakta receptionen på förhand: tel. +358 9 273 751, e-post: reception@gustavelund.fi

I rumspriset ingår en riklig frukost, morgonbastu med dopp samt tillgång till vårt konditionsrum. Alla våra rum är rökfria. Om någon röker i rummet tar vi en avgift på 400 € för städkostnader. I hotellet finns säkerhetsboxar, förvaringsboxar och bagageförvaring.

Rummets in- och utcheckning

Rummet finns till gästens förfogande på ankomstdagen från och med klockan 14.00 och utcheckning ur rummet är senast klockan 12.00 på avresedagen. Sen utcheckning är möjligt mot en extra avgift. Rummet hålls endast reserverad till klockan 18.00 på ankomstdagen, om man inte har bekräftat boknigen med hjälp av ett kreditkortsnummer och sista giltighetsdagen. Obekräftade bokningar kan hotellet avboka efter klockan 18.00 och sälja rummet.

Avbokningsvillkor

Rumsbokningen kan avbokas utan avgifter före klockan 18.00 på ankomstdagen, om inte annat sagts under bokningstillfället. Hotellet har rätt att debitera kunden första dygnet av rumspriset, om inte bokningen har avbokats före klockan 18.00 på ankomstdagen. Bokningar gjorda via online-tjänster använder den i frågan använda tjänstens avbokningsvillkor.

Om du har gjort bokningen via en online-tjänst, måste du också göra ändringar och avbokningar via den tjänsten.

Betalningsmetoder

Förutom kontanter tar vi också emot finska bankkort och de vanligaste internationella kreditkorten.

Gruppförsäljningsvillkor

Gruppbokningsvillkoren rör grupper över 10 personer.

Gruppens namnlista med rumsindelning ska skickas minst 14 dagar innan ankomstdagen. I listan ska man också märka gruppledaren och gruppens ungefärliga ankomsttid.

Rummen och andra tjänster faktureras med en räkning. Betalningen sker enligt överenskommelse som förskottsbetalning, i hotellets reception med kontant eller med bank eller kreditkort. Fakturering måste man bestämma om på förhand.

Avbokningar i gruppbokningar kan göras utan avgift enligt följande:

100 % av bokningen 30 dagar före ankomstdagen
50 % av bokningen 21 dagar före ankomstdagen
25 % av bokningen 7 dagar före ankomstdagen

Vi förutsätter bindande anmälan av deltagarantal och bekräftelse av catering minst 14 dagar före evenemangets början. Små, under 10 %, avvikelser beaktas 3 dagar före evenemanget. Cateringens fakturering görs på beaktande av antalet deltagare som bekräftats före tillställningens början.

Gå till toppen