Facebook Pixel

Ordna en uppfriskningsdag vid stranden av Tusby träsk

Genom vår försäljningsavdelning kan du reservera all service gällande servering, programservice och transport. Vi erbjuder service för olika storleksgrupper allt från 10 personer upp till flera hundra personers tillställningar.

Hotellet är beläget i en kulturhistorisk omgivning; i närheten av Strandvägen-museivägen och Tusby träsk. Hotellets läge erbjuder en mångsidig miljö med kultur och sportmöjligheter. Hotellet ligger endast 30 minuter från Helsingfors.

Vid regn erbjuder hotellet regnponchos eller alternativt flyttar vi även med en snabb tidtabell dagens program till det 200 m2 stora tältet, restaurangens terrass eller till innerträdgården.

Nedan några exempel på olika uppfriskningsprogram. Vi förverkligar även andra programhelheter enligt önskan som består av annan program- eller restaurangservice.

Vänligen kontakta vår försäljningsavdelning: 09-273 75 55 eller sales@gustavelund.fi

För dig som gillar kultur och natur!

Hyr en cykel eller gångstavar från vår reception och gör en rundtur runt vackra Tusbyträsk. Bekanta dig med våra kultursevärdheter, museer och kända konstnärers hemmiljöer.

Visit Lake Tuusula bussen för dig behändigt till alla Tusbyträsks sevärdheter. Rutten är väl planerad och går via alla museer och hotell. På rutten finns 21 hållplatser som är märkta med bussens namn.  Biljetten är i kraft hela dagen och  fungerar precis som en hop on hop off buss. Ruttens  längd är 1.5 h och i bussen finns gratis wifi.

Bussen trafikerar 15.5-31.8.2018. Ingen trafik måndagar och 25.-28.6.2018.

Dagsbiljett: 5 euro per dag

Gratis:
barn under 16 år i vuxet sällskap
med museikort

 

Kultur och sport

Morgonkaffe vid sjön

Förmiddagens program

I fotspåren av mästarna på Strandvägen I fotspåren av mästarna är en aktiv men lugn utflykt till Strandvägen. Programmet är en historisk upplevelse, men inte en lektion av professionell guide. Du hör folksagor om konstnärslivet på Strandvägen.

Halva gruppen ror med kyrkbåten via Sarvikallios och Halosenniemis omgivning till Aleksis Kivis dödsstuga. Resten av gruppen går dit tillsammans med guiden genom historiska Tusby. Vid stugan byts rollerna; de som ror går till fots och tvärtom.

Lunch i gårdsrestaurangen vid Tusby träsk strand

Eftermiddagens program:

Olympiska spelen En tävling i olympiska spelets anda, vars värde är en ärlig tävling, ett bra sällskap och ett gott humör! Tävlingen börjar festligt med att tända olympiska elden och svär eden. Tävlingsplatser finns det massor av. Som sporter finns bland annat skidskytte, kulstötning i grupp och parkgolf.

Eftermiddagskaffe på restaurangens terrass.

Seriös förmiddag och lättsam eftermiddag

Förmiddagskaffe på stranden

Mötesutrymme till förmiddagen

Lunch på gårdsrestaurangen vid Tusby träsk strand

Sibelius rodd

I Sibelius rodd får deltagarna tillsammans i en kyrkbåt med en erfaren guide uppleva Pekka Halonens och Jean Sibelius miljö vid Tusby träsk. Under färden lyssnar vi på Jean Sibelius musik samt berättelser om hans liv. Man kan dessutom höra Eino Leinos och andra poeters dikter.

De sju brödernas kamp

De sju brödernas kamp har sitt ursprung i Tusby träsk kulturmiljö, inspirerad av Aleksis Kivi. Som kampsporter är bland annat kastning av potatissäckar, skjutning av oxöga och kastande av gummistövlar.

Bibehållande av arbetsförmåga – Tyky

Arbetshälsa, bibehållande av arbetsförmåga och företagets framgång stöder arbetstagarnas hälsa, motivation och arbetsglädje. Arbetstagarnas bra kondition och gott humör är av avgörande betydelse för arbetsmiljöns upprätthållande.

Via oss kan ni reservera intressanta föreläsningar och utbildningar som gör gott för både kropp och själ. Genom at klara av UKK-gåtest får du bra information om kondition och med andra mätanordningar för kroppen får du mångsidig information om din hälsa. Med hjälp av yoga- och pilatesinstruktörerna lär vi oss att ha kontroll på kroppen, sträckning och avslappning. 

Gå till toppen