Gussen kesägrilli 2025 | 59,00 € min 10 hlö
GRILLISALAATTIBUFFET
California Caprese:Mozzarellaa, avokadoa ja greippiä sekä chili-mantelivinaigrettiä L, G
The Wedge: Lohkottua kevätsalaattia, Aurajuustokastiketta, rapeaa pekonia sekä kirsikkatomaattia L, G
Smack: Murskattua kurkkua, sumakilla maustettua punasipulia, retiisiä sekä minttu-kvinoasalaattia M, G
Slaw: Lime-unikonsiemen slaw sekä curry-cashewpähkinöitä M, G
Grilliperunasalaattia ja merilevä-mustavalkosipulimarinadia M, G
Raikkaita kauden salaatteja, versoja sekä Dijonvinaigrettiä M, G
Pannuleipää L Merisuola-nokkoslevitettä L, G ja Punajuurihummusta M, G
PÄÄRUOKIA GRILLISTÄ
BBQ-härän briskettiä ja Bearnaisekastiketta L, G
Maustepaahdettuja kanavartaita ja tahini-mandariinidressingiä L, G
Puttanesca lohta -in the bag- L, G:
Anjovis-tomaattivoilla maustettua merilohta sekä oliivi-persiljasalsaa
Loaded Veggie M, G:
Harissalla maustettua tofua, porkkanaa sekä uunibataattia, rapeita kikherneitä ja dream cream fraischea
LÄMPIMIÄ LISÄKKEITÄ
Grillattua maissia ja varhaiskaalia sekä parmesaani-valkosipulivoita L, G
Marrakesh-paahdettuja juureksia, taatelia ja fetaa L, G
JÄLKIRUUAKSI
Raparperi-mantelikakkua vaniljakreemiä ja mehustettuja mansikoita L, G
Kahvi / Tee 4,30 €
TÄYDENNÄ ATERIAA TIRISEVÄLLÄ MAKKARALAJITELMALLA 10,00 €
Kahta artesaanimakkaraa ja talon sinappia parilalla pöytään tarjoiltuna L, G
ALKUDRINKIKSI Pritsi Twist
Pritsi Twistissä yhdistyy Japanilaisen Yubari- ja herkkumelonin lempeys Shikokun saaren yuzu-liköörin kevyesti purevaan happamuuteen ja ananaksen trooppiseen täyteläisyyteen.
Juoma sopii mainiosti yhteiseksi alkumaljaksi ryhmänne kokoontuessa järvenrantaterassillemme, kuten myös ruokailun lopussa nautittavaksi auringon helliessä, grilliherkkuja sulatellen.
Saatavilla myös alkoholittomana versiona. Ennakkoon tilattuna ryhmille, à 10,00 €.
VIINISUOSITUKSET
Kesägrilliin suosittelemme Gustavelundin itse Portugalista maahantuomia Craston viinejä
Valikoimassa on sekä valkoviini, raikas rose, että maukas punaviini
Flor De Crasto Branco, Quinta Do Crasto, Doc Douro, Portugali 43,00 €,
Flor De Crasto – Rose, Quinta Do Crasto, Doc Douro, Portugali 46,00 €
Flor De Crasto Tinto, Quinta Do Crasto, Doc Douro, Portugali 43,00 €
***
Jälkiruoalle löytyy myös hieno portviini Quinta Do Crasto L.B.V. 2012, Douro, Portugali 10,00 / 8 cl
Quinta do Crasto on tuottanut viinejä Douron laakson ytimessä jo 1600-luvulta asti.
Crasto on valittu useana vuonna World’s Best Vineyards TOP 50-listalle, ollen listan paras portugalilainen viinitalo
Keittiömestarin menut 2025, voimassa 31.8.2025 asti
Valitse yksi yhtenäinen menu koko seurueelle.
Menu Gustava L/G
Ahvencevicheä, parsa-fenkolisalaattia ja tillimajoneesia L, G
***
Grillattua härän petit tenderiä, bataattipyreetä ja sherry-mustapippuri jus au lait L ,G
***
Raparperibavaroise, appelsiini-mantelikrokanttia ja inkiväärillä maustettua valkosuklaakeittoa L, G
59,00 € / hlö
Menu Viola L/G
Riimisuolattua karitsaa, munakoiso-tomaattipyreetä, rapeaa perunaa ja suolaheinäkreemiä L, G
***
Paahdettua siikaa, tillillä maustettua hirssiä ja hummerikastiketta L, G
***
Passionhedelmävanukasta, vadelmaa, kookosta ja paahdettua marenkia L, G
57,00 € / hlö
Menu Niitty (kasvis) L/G
Paahdettua osterinvinokasta, oliivi-gremolataa ja kuohkeaa parsakeittoa L, G
***
Linssi-porkkanakroketteja, saksanpähkinä- ”risottoa”sekä nori-valkosipulivinaigretteä L, G
***
Passionhedelmävanukasta, vadelmaa, kookosta ja paahdettua marenkia L, G
52,00 € / hlö
Täydennä menua sopivilla väliruoilla
Kupillinen kuohkeaa parsakeittoa 8,00 €
Pala juustoa, siemennäkkäriä ja rypälehilloa Gustavelundin omasta viinitarhasta 8,00 €
Raikas välisorbetti 5,00 €
Kahvin kanssa petit four suklaakonvehti 3,00 €/kpl
Suosittelemme tilaisuuteenne aperitiiviksi talon samppanjaa Jean Vesselle Champagne Extra Brut
Onnistuneen illallisen varmistamiseksi toivomme, että seurueella on yksi yhtenäinen menu. Huomioimme allergiat ja intoleranssit. Mieltymysten mukaiset muutokset ryhmämenuissa veloitamme erikseen. Mikäli ryhmämenun sisältö muuttuu ruokavalioiden vuoksi yli 25 %:lla vieraista, hinnoitellaan myös jokainen räätälöity menu erikseen.
RUUSTINNAN SYYSBUFFET 2025 ALKAEN 1.9.
Panzanella leipäjuustosalaattia L
Skagenia jokiravuista ja tillikurkkuja L, G
Tataki härkää tyrni-teriyakilla maustettuna M, G
Miso-maustettua kaalisalaattia ja karamellisoituja pähkinöitä M, G
Salaattia tattarista, omenasta ja karpaloista sekä avokadokreemiä L, G
Paahdettua herkkutattia ja marinoitua perunaa ja M, G
Raikkaita kauden salaatteja ja versoja sekä rosmariinivinaigrettiä M, G Gustavelundin leipävalikoima sekä levitteitä
***
Mureaa Bitter choco häränposkea ja punaviinikastiketta L, G
-Tai-
Pistaasi-Mie de pain kuorrutettua turskan seläkettä ja appelsiini-voikastiketta L, G
Muhennettua juuriselleriä ja perunaa L, G
Paahdettuja kauden kasviksia L, G
***
Uuniomenariisivanukasta, parapähkinäcrumblea ja marinoituja karhunvadelmia L, G
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 56,00 € | Kahdella pääruokavaihtoehdolla 66,00 €
Aperitiiviksi suosittelemme talon samppanjaa
JEAN VESSELLE CHAMPAGNE BRUT RESERVE
11,50 € / 72,00 €
Valkoviiniksi suosittelemme omaa maahantuontiamme Portugalista
FLOR DE CRASTO
Kuiva, raikas ja hedelmäinen
43,00 €
Punaviiniksi ehdotamme italialaista
SANSILVESTRO BAROLO PATRES, DOCG BAROLO, PIEMONTE
Kehittynyt, kypsän tanniininen ja mausteinen
62,00 €
PUUTARHURIN BUFFET 2025 (kasvis)
Tomaatti-tofu caprese M, G
No-chicken a la Nizza M, G
Käristettyä porkkanaa, pinaattia ja siemeniä sekä balsamicoa M, G
Punajuurta ja mustapapuja Brasilialaisittain ja tahini-appelsiinidressinkiä M, G
Kvinoaa, retiisiä, selleriä ja vegaanista yrttimajoneesia M, G
Kevätsipulipestolla maustettua perunasalaattia M, G
Paahdettua kukkakaalia, pinjansiemeniä ja karpaloa M, G
Gustavelund:n vegaaninen leipävalikoima sekä levitteitä
***
Granaattiomena-bbq -kastikkeella glaseerattua juuriselleriä M, G
Yrtti bulguria, kikhernettä ja seesamilla maustettua kaalipaistosta M
-Tai-
Marinoitua paahdettua tofua, Tattari-pilahvia, pekaanipähkinöitä, portobelloa ja hernehummusta M, G
***
Bataatti-mutakakkua ja vaniljavaahtoa L, G
Yhdellä pääruokavaihtoehdolla 56,00 € | Kahdella pääruoalla 66,00 €
Kevyemmät buffetit saunoille ja kabinetteihin
EDVARDIN ITALIALAISET PIDOT
Italialaista naudanlihalasagnea L
Balsamicoetikalla mehustettua tomaatti-sipulisalaattia ja tuoretta basilikaa M, G
Rosmariini-oliivifocacciaa L
25,00 € €
VIOLAN SALAATIT
Caesarsalaattia L ja Nizzansalaattia L, G
Caesar valinnan mukaan lämminsavulohella tai paahdetulla kananpojalla
(Saatavilla myös vegaanisella proteiinilla)
Patonkia ja tuorejuustolevitettä
22,00 €
EINARIN HOT DOG BUFFET
Hotdog-sämpylöitä ja höyrynakkeja
Kurkkusalaattia, sinappia, ketsuppia, bbq-kastiketta
kevätsipulia ja paahdettua sipulia (sis. gluteenia)
(2 hot dog/hlö. Lisähodari +5 €/vieras)
20,00 €
KYÖSTIN WURSTIT
Kolmen artesaanimakkaran valikoima ja saksalaista perunasalaattia
lisäksi konjakkisinappia, patonkia ja tuorejuustolevitettä
20,00 € €
SUOLAISET JA MAKEAT NAPOSTELTAVAT
Chips and dips -valikoima L
9,00 €/vieras
Mutakakkua ja vaniljavaahtoa L, G
10,00 €/vieras
Vaahtokarkkeja ja mansikoita L, G
9,00 €/vieras
Kahvia, teetä
4,30 €/vieras
Takkamakkaraa, ketsuppia ja konjakkisinappia L, G
6,00 €/kpl (saatavilla vain takkahuoneeseen)