Facebook Pixel

Lounasbuffet

Lounas on katettuna arkipäivisin klo 11.00-14.00 ja lauantaisin klo 11.00-15.00 ravintolamme noutopöydästä, josta jokainen löytää makunsa mukaista, maukasta ja terveellistä syötävää. Sunnuntaisin lounaan sijaan on tarjolla brunssi klo 11-15.

Päivittäin tarjoillaan päivän keitto, salaatteja ja herkullisia kylmiä alkupaloja sekä kolme lämmintä ruokaa, kala-kasvis ja lihavaihtoehto. Tarjolla on myös päivittäin lämpimiä kauden kasviksia, jälkiruoka ja kahvia sekä haudutettua teetä.

Keittiömestarimme, Maitre Rôtisseur Mikko Liikaluoma
on suunnitellut lounaalle tällaiset herkut:
                              

Maanantai 22.10.
Voissa paistettuja muikkuja, tillivoisulaa
Porsaan noisetteja, jyväsinappikastiketta l,g
Herkkutattiravioleja l

Tiistai 23.10.
Paistettuja ahvenseläkkeitä, caviart-kastiketta l,g
Karjalanpaistia l,g
Porkkanalaatikkoa l,g               

Keskiviikko 24.10.
Pariloitua nieriää, ruohosipulihollandaisea l,g
Riistakäristystä, puolukkaa l,g
Kasviskaalikääryleitä l,g
                    
Torstai 25.10.
Uunihaukea ja kananmunakastiketta l,g
Kananrintaa, mustaherukkakastiketta l,g
Porkkana-pinaattilettuja l,g

Perjantai 26.10.
Sitruuna-yrttipaahdettua lohta, lime-mangomajoneesia l,g
Porsaanfileetä, tummaa sipulikastiketta
Kahden kaalin gratiinia l,g
                                   
Lauantai 27.10.
Haudutettua turskaa, katkarapukastiketta l,g
Stroganov l,g
Punajuuri-halloumipihvejä l,g

Sunnuntai 28.10. Ranskalainen brunssi
Gustavelundin leipävalikoima L
Croissantteja L
Kinkku-juustokierteitä L
Kirnuvoi ja levitteet L
Hilloja ja marmeladeja M,G

Vihersalaattia M,G
Rotisseur-perunasalaattia M,G
Silliä whisky-sinappimarinadissa L,G
Salamia ja tomaattisalsaa M,G
Palvattua kassleria M,G
Kananmunia majoneesissa M,G
Pippurimakrillia M,G
Nizzan salaattia M,G
Pikkelöityä punasipulia M,G
Maalais-pekonipateeta L,G
Cornico-kurkkuja M,G
Välimeren vuohenjuustosalaattia L,G

Kukkoa viinissä L,G
Kala-äyriäispataa Bouillabaisse, tilliaiolia L,G
Punajuuri-halloumipihvejä L,G
Yrttistä munakokkelia L,G
Makkaravalikoima L,G
Juustoisia kermaperunoita L,G

Juustovalikoima L,G
Tuoreita hedelmiä M,G
Pieniä kermatuulihattuja L
Pieniä suklaakakkuja M,G
Karamellisoitua aprikoosia, tuorjuustomoussea L,G
Valkosuklaamoussella täytettyjä suklaakuppeja L,G

Syksyn muut teemabrunssit ovat:
4.11. Halloween brunssi
2.12. Joulubrunssi

Lounas  18,50 €
Sisältää salaatti- ja herkkupöydän, keiton, pääruoat,
kaksi lisäkevaihtoehtoa, leivän, levitteet, sekä jälkiruoan, kahvin ja teevalikoiman

Keittolounas  13,00 €
Sisältää salaatti- ja herkkupöydän, keiton, jälkiruoan,
leivän, levitteet, sekä kahvin ja teevalikoiman

Pääruokalounas  13,00 €
Sisältää molemmat pääruoat,
kaksi lisäkevaihtoehtoa, leivän, levitteet, sekä jälkiruoan, kahvin ja teevalikoiman

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

TERVETULOA!

Pöytävarauksella varmistat paikkasi.
09-273 751 tai reception@gustavelund.fi

Meille voit poiketa myös aamiaiselle

Runsas buffet-aamiainen on katettuna
ma-pe klo. 6.30-9.30
la-su klo. 8.00-10.00
Hinta 13,00 €

 

Soita
Takaisin ylös