Facebook Pixel

Lounasbuffet

Lounas on katettuna arkipäivisin klo 11.00-14.00 ja lauantaisin klo 11.00-15.00 ravintolamme noutopöydästä, josta jokainen löytää makunsa mukaista, maukasta ja terveellistä syötävää. Sunnuntaisin lounaan sijaan tarjoiltava brunssi on nyt kesätauolla, mutta 28.7. katetaan pöytään Elonkorjuubrunssi

Päivittäin tarjoillaan päivän keitto, salaatteja ja herkullisia kylmiä alkupaloja sekä kolme lämmintä ruokaa, kala-kasvis ja lihavaihtoehto. Tarjolla on myös päivittäin lämpimiä kauden kasviksia, jälkiruoka ja kahvia sekä haudutettua teetä.

Keittiömestarimme, Maitre Rôtisseur Mikko Liikaluoma
on suunnitellut lounaalle tällaiset herkut:
                                   

Lauantai 20.7. lounas alkaa klo 12.00
Urheiluautoaamiainen terassilla klo 9-11
Kuhapihvejä, tillivoikastiketta l/g
Haudutettua porsaanposkea, timjamikastiketta l/g
Kasviskäristystä m/g

Sunnuntai 21.7.
Aamiainen klo 7-10
A la Carte klo 11-20

Maanantai 22.7.            
Kuhapihvejä, tillivoikastiketta l,g
Mureaksi haudutettuja porsaan poskia, paistinkastiketta l,g
Punajuuri-vuohenjuustogratiinia l,g

Tiistai 23.7.
Paistettua nieriää, kanttarellikastiketta l,g  
Maissikananrintaa, viikunakastiketta l,g
Kahden kaalin gratiinia l,g                

Keskiviikko 24.7.
Lohitäytteisiä kampelarullia, katkarapukastiketta l,g
Paistettua naudan maksaa, pekoni-sipulipaistosta l,g
Parmesangratinoituja maissintähkiä l,g
                    
Torstai 25.7.
Caviart-smetanassa haudutettuja silakkarullia l,g
Porsaanfileetä, viherpippurikastiketta l,g
Kasvispastaa l

Perjantai 26.7.
Mantelikuorrutettua turskaa l,g
Kanttarellitäytteisiä pannupihvejä, kermakastiketta l
Kasvis-kikhernecurrya l,g
                                   
Lauantai 27.7.
Uunipaahdettua lohta, pinaattikastiketta l,g
Karitsan niskaa, minttukastiketta l,g
Herne-lanttupihvejä l,g

Sunnuntai 28.7.
Elonkorjuubrunssi klo 11-15 
A la Carte klo 14-20

Lounas sisältää salaatti- ja herkkupöydän, keiton, pääruoat,
kaksi lisäkevaihtoehtoa, leivän, levitteet, sekä jälkiruoan, kahvin ja teevalikoiman.
Hinta on 18,50 €
Keittolounas sisältää keiton, leivän ja levitteet, salaatti- ja herkkupöydän, sekä jälkiruoan, kahvin ja teevalikoiman.
Hinta on 13,00 €
Pääruokalounas sisältää kaikki kolme pääruokaa, leivän, levitteet, sekä jälkiruoan, kahvin ja teevalikoiman.
Hinta on 13,00 €

Seuraava sunnuntaibrunssi 28.7. ELONKORJUUBRUNSSI

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

TERVETULOA!

Pöytävarauksella varmistat paikkasi.
09 273 7522 tai hovimestari@gustavelund.fi

_____________________________________________________________

Meille voit poiketa myös aamiaiselle

Runsas buffet-aamiainen on katettuna
ma-pe klo. 6.30-9.30
la-su klo. 8.00-10.00
Hinta 13,00 €
 

Soita
Takaisin ylös