Facebook Pixel

Lounasbuffet

Lounas on katettuna arkipäivisin klo 11.00-14.00 ja lauantaisin klo 11.00-15.00 ravintolamme noutopöydästä, josta jokainen löytää makunsa mukaista, maukasta ja terveellistä syötävää.

Päivittäin tarjoillaan päivän keitto, salaatteja ja herkullisia kylmiä alkupaloja sekä kaksi lämmintä ruokaa, joista toinen on kala- ja toinen liha- tai kanavaihtoehto. Tarjolla on myös päivittäin lämpimiä kauden kasviksia, jälkiruoka ja kahvia sekä haudutettua teetä.

Maanantai 11.6.
Täyteläistä kurpitsakeittoa L, G
Inton pannupihvejä ja kermaista sipulikastiketta  L
Paahdettua lohta gremolata M, G ja tilli-smetanaa L, G
Juuresperunapyreetä L, G
Lohkoperunoita M, G
Ratatouillea M, G

Tiistai 12.6.
Sipulikeittoa M, G ja leipäkrutonkeja L
Pariloitua kanaa ja metsäsienikastiketta L, G
Paistettua kuhaa L ja konjakki-rapukastiketta VL, G
Villiriisiä M, G
Juustoisia kermaperunoita L, G
Kasvisgratiinia L, G

Keskiviikko 13.6.
Parsakeittoa L, G
Haudutettua karitsanniskaa ja punaviinikastiketta M, G
Silakkapihvejä L ja Inton tartar-kastiketta L, G
Valkosipuli-perunapyreetä L, G
Keitettyjä tilliperunoita M, G
Hunajaisia uuniporkkanoita M, G

Torstai 14.6.
Chilillä maustettua tomaattikeittoa L, G
Smetanahärkää L, G
Paahdettua lohta ja tilli-kermaviiliä L, G
Yrttiriisiä M, G
Paistettuja perunoita L, G
Paahdettuja punajuuria M, G

Perjantai 15.6.
Kermaista mustajuurikeittoa L, G
Vasikanpaistia ja konjakki-pippurikastiketta L, G
Sahrami-voikastikkeessa haudutettua seitiä L, G
Paahdettuja yrttiperunoita
Perunamuusia L, G
Sipuli-kasvispaistosta M, G

Lauantai 16.6.
Savu-paprikakeittoa L, G
Lihapullia ja tomaatti-basilikakastiketta M, G
Paistettua lohta ja pinaatti-fraichea L, G
Pastaa M
Palsternakka-perunapyreetä L, G
Uunitomaatteja M, G

Sunnuntai 17.6.
A la Carte klo 10-20

_____________________________________________________

Maanantai 18.6.
Paahtopaistia ja pippuri-konjakkikastiketta VL, G
Paistettuja muikkuja L ja tillimajoneesia M, G

Tiistai 19.6.
Possua BBQ-kastikkeessa L, G
Paahdettua lohta ja tartar-kastiketta M, G

Keskiviikko 20.6.
Metsästäjän kanaa L, G
Paistettua kuhaa L ja jokirapukastiketta VL, G

Torstai 21.6.
Paahdettua karitsan enrecotea ja punaviinikastiketta M, G
Paistettua lohta ja sahramkastiketta L, G

Perjantai juhannusaatto 22.6.
Saaristolaisbuffet klo 11-21.30
30,00 € Lapset 4-12v puoleen hintaan

Vihersalaattia ja rucolaa M/G
Metsäsienisalaattia M/G
Pestolla maustettuja kirsikkatomaatteja ja mozzarellaa G
Chorizoa L/G, cantaloupe-melonia M/G
Tuoreilla yrteillä marinoituja oliiveja M/G
Härän pippuripaistia ja piparjuurimajoneesia M/G
Tillisilliä M/G, sinappisilliä L/G ja Hunaja-smetanasilliä L/G
Kalaterriiniä ja lime-kastiketta L/G
Lämminsavulohta M, G ja Ceasar-kastiketta L,G
Kylmäsavuhaukea M/G ja smetana-caviarttia
Inton rapuskagenia L/G
Varhaisperunaa ja tillivoita L/G
Savukalamoussea L/G ja saaristolaisleipää L
Talon leipävalikoima ja vuorisuolalla maustettua voita L
Vanilja-pannacottaa L ja raparperihilloketta M, G

Lauantai 23.6.
Vasikanpaistia ja paistinliemikastiketta L, G
Paistettua lohta l, G ja kermaista kirsikka-tomaattikastiketta L, G

Sunnuntai 24.6.
A la Carte klo 10-20

Lounas  18,50 €
Sisältää salaatti- ja herkkupöydän, keiton, pääruoat,
kaksi lisäkevaihtoehtoa, leivän, levitteet, sekä jälkiruoan, kahvin ja teevalikoiman

Keittolounas  13,00 €
Sisältää salaatti- ja herkkupöydän, keiton, jälkiruoan,
leivän, levitteet, sekä kahvin ja teevalikoiman
 

Pääruokalounas  13,00 €
Sisältää molemmat pääruoat,
kaksi lisäkevaihtoehtoa, leivän, levitteet, sekä jälkiruoan, kahvin ja teevalikoiman

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

TERVETULOA!

Pöytävarauksella varmistat paikkasi.
09-273 751 tai reception@gustavelund.fi

Meille voit poiketa myös aamiaiselle

Runsas buffet-aamiainen on katettuna
ma-pe klo. 6.30-9.30
la-su klo. 8.00-10.00
Hinta 13,00 €

 

Soita
Takaisin ylös