Facebook Pixel

Private Hotels - Parasta palvelua yksityisissä hotelleissa

Private Hotels on yksityisten hotellien ryhmittymä. Asiakkaamme kokevat mukavasti aitojen suomalaisten hotellien parhaimmat puolet. Yhteisenä nimittäjänä ovat palvelun laatu ja viihtymisen taso, sijaitsipa hotelli keskustassa tai maaseutuympäristössä, täyden palvelun koulutus- ja kokoushotellissa tai pienessä perhehotellissa. Yrittäjät ovat itse huolehtimassa, että viihdyt. Private Hotels jäsenhotellien muodostama kumppanuusverkosto tukee yksityisiä hotellinomistajia toiminnan kehittämisessä.

Private Hotels laatu

Private Hotels jäsenhotellit ovat yksityisten yrittäjien omistamia hotelleja. Yrittäjät huolehtivat usein itse että vieraat viihtyvät. Yrittäjien henkilökohtainen panos arkipäivään ja työskentely asiakasrajapinnassa takaavat asiakkaille majoituselämyksen hotellista riippumatta.

Private Hotels kanta-asiakkuus

Säännöllisesti yhä uudelleen hotelliin palaavat asiakkaat ovat tärkeitä hotellin menestyksen kannalta. 1994 perustettu PH VIP kortti on Private Hotels kanta-asiakasohjelma, jossa kortin omistajat keräävät yöpymisistä leimoja ja ansaitsevat näin täysin ilmaisia hotelliöitä missä tahansa Private Hotels jäsenhotellissa. Tämän lisäksi hotelleissa on asiakkaiden hyödynnettävissä hotellin omia kanta-asiakasetuja.

http://www.privatehotels.fi/index.php/fi/

Takaisin ylös