Facebook Pixel
15.04.2023 - 15.04.2023

Pääesiintyjät Gustava Clubilla

Tervetuloa juhlimaan Vesan 55 vuotisjuhlia

VAPAA PÄÄSY ! Tarjolla myös edullinen majoituspaketti.

Clubin ovet aukeavat klo 18.00. Showtime klo 19.00 alkaen. 

Jää yöksi, nauti aamiainen ja jatka matkaa seuraavana päivänä levänneenä
1 hh 123,00€,  2 hh 143,00€  Hinnat sisältävät aamiaisen sunnuntaina klo 8-10

Pääesiintyjien uusi single Vain yksi sydän ilmestyi 3.3. ja heti seuraavana päivänä eli 4.3. bändi aloitti samannimisen kiertueensa Helsingistä.

Viime vuonna ilmestyneestä "Lauluja laitakaupungilta" -albumistaan hienosti Iskelmä-Emma ehdokkuuden pokannut Pääesiintyjät on palannut sorvin ääreen uudella vauhdikkaalla kappaleellaan Vain yksi sydän.

Pääesiintyjät on uransa aikana kunnostautunut tekemällä useamman harvinaisemman rock 'n' roll -helmen suomeksi. Niin myös nyt, sillä tällä kertaa Pääesiintyjät-mankelin läpi on mennyt ruotsalaisen bluesrockabilly-yhtye Go Gettersin No Heart to Spare -kappale 2000-luvun alusta. Pääesiintyjät ovat onnistuneet tekemään jälleen kerran itsensä näköisen version, kuitenkin alkuperäistä versiota kunnioittaen.

Pääesiintyjien rillumareibillyyn erottamattomasti kuuluva Pete Salomaan läskibasso lätisee nautittavasti, rumpali Timo Järvisen tuima beat vie jalat kohti tanssilattiaa ja Mika Jokisen ilmeikäs kitarointi on jo perinteisesti silkkaa laatukamaa. Vesa Haajan komea ja hyvin tunnistettava ääni kruunaa tietenkin hienon ja vauhdikkaan biisin.

"Haajan Vesku teki biisin alkuperäiseen henkeen sopivat sanat. Biisi rullaa hienosti eteenpäin ja suorastaan pakottaa tanssilattialle. Soundillisesti kyseessä taitaa olla Pääesiintyjien rouhein ja ehkä myös rokkaavin biisi tähän mennessä", toteaa läskibasisti Salomaa.

Miten Vesa Haaja päätyi Pääesiintyjien solistiksi?

- Kävin aika tarkalleen 25 vuotta sitten Lahdessa koelauluissa, kun Pääesiintyjien vokalisti Mika oli jättämässä tehtäväänsä. Orkesteri jatkoi kuitenkin tuolloin Francinena eteenpäin ja Pääesiintyjät kuivahti kasaan. Kun Pete nyt kutsui uuteen koelauluun, päättelin että pestiin voisi olla vielä mahdollisuuksia, ja niin sitten kävikin velmuilee Haaja

- Tästä näemme, ettei koskaan kannata luovuttaa, vaikkei heti natsaisikaan nauravat Salomaa ja Jokinen vieressä.

Jokisen kanssa useammassakin yhteisessä bändissä rutinoitunut rumpali Timo Järvinen on myös innoissaan pestistään

- Kun tällaiselta ryhmältä käy kutsu niin silloin on mentävä! Vaikka paljon on uutta, niin mukana on paljon myös vanhaa ja tuttua meininkiä Mikan ansiosta.

 

Varaa pöytä

Pöytävaraukset voi tehdä kätevästi suoraan varauskalenterin kautta

 
Takaisin ylös