Facebook Pixel
12.08.2022 - 12.08.2022

Sambic-tanssiryhmä Taiteiden Yönä Gustavelundissa

Sambic tanssikoulun upea samba-show avaa Gustavelundin Taiteiden Yön

Showtime klo 18.00!

Sambic tuo jälleen tapahtumaan värikkäät ja iloiset brasilialaiset tanssit!
Tanssikoulun esitys avaa Hotelli Gustavelundin ohjelmallisen illan klo 18.00! Esiintyjinä Sambic tanssikoulun esiintyvät ryhmät ja oppilaita!
Esityksen jälkeen meno jatkuu Las Carambas -bändin tahdissa. Tule ihastelemaan upeita asuja ja virittäydy tanssilliseen syksyyn.

Sambic on tarjonnut elämyksiä ja brasilialaisia tansseja jo 30 vuotta ja laji sopiikin meille kaikille, olet sitten ensikertalainen, jatkotason harrastaja, esiintyjä tai seniori. Sambic on tanssia, iloa ja paljon enemmän! Sambic® on suomalainen tanssiliikuntatuote, jossa on parhaat palat vauhdikkaista brasilialaisista tansseista – brasilialaista sambaa ja koillisbrasilialaisia tansseja! Rekisteröidyn liikuntatuotteen on kehittänyt Taina Kanerva/Sambic Tanssikoulu (Sambic Oy).

Kehitämme kausittain teeman jota yhdistämme sopivasti palvelutarjontaamme. Olemme avoimia erilaisiin yhteistyöprojekteihin ja kehitämme tuntien ympärille aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Panostamme asiakaspalveluun ja mielellämme autamme asiakkaita löytämää sopivan tunnin, kurssin, esiintyvän ryhmän erilaisiin tilaisuuksiin, Tyky-päivän tai laajemman ohjelmatuotannon.

Parhaiten tavoitat Taina Kanervan p. 040 535 5526 arkisin klo 10-16.00 tai info@sambic.fi

Sambic  facebookissa

Takaisin ylös