Keittiömestarin lähiruokamenu
Menu on osa Lähiruokatapahtumaa Ruokaa LäheltäTarjolla maanantaista lauantaihin klo 14-21 49,50 €
Tarjolla maanantaista lauantaihin klo 14-21 49,50 €
Menulle suosittelemme seuraavia viinejä:
Sartori, Efro Rose DOC Prosecco, Italia
Kuiva, kypsän sitruksinen ja hedelmäinen 8,60 / 54,00 €
***
Joseph Cattin, Riesling AC Alsace, Ranska
Kypsän sitruksinen, raikasta eksoottista hedelmää 10,00 € /47,00 €
***
Mouton Cadet Reserve Sauternes
Baron Philippe de Rothschild, Bordeaux, Ranska
Makea, keskihapokas, sitruksinen ja hedelmäinen 8cl 10,0 € / 0,375 l 47,00 €
Tapahtuma järjestetään Tuusulanjärven ympäristössä 24.9. – 3.10.2021.
Tapahtumaviikon aikana järjestetään useita eri ruokatapahtumia, jotka yhdistävät paikalliset ruokatuotteet ja alueen elävän kulttuurin.
Tapahtumissa yleisö voi kokea uusia ruokaelämyksiä, tutustua paikallisiin ruokatuottajiin ja kokea kulttuurin ja ruuan mielenkiintoisia yhdistelmiä.
Yhteistyötä tehdään paikallisten yritysten, ruokatuottajien ja kulttuuritoimijoiden kanssa.
Tavoitteenamme on luoda pysyvä, vuosittainen tapahtuma, jossa juhlistetaan paikallisruokatarjontaa ja kulttuuria eri muodoissaan.
Tapahtuman yhteydessä järjestetään yhteistyössä paikallisen ravintola- ja catering -alan oppilaitoksen Keudan kanssa kansainvälinen kokkikilpailu,
johon on kutsuttu osallistujiksi kansainvälisen hankkeen edustajat.
Tapahtuma huomioi kestävän kehityksen periaatteet sekä tapahtuman suunnitteluvaiheessa että toteutuksessa.
Tapahtuman järjestää Tuuslanjärven Matkailu ry:n hallinnoima kansainvälinen Ruokamatkailu ja paikalliset tuotteet -hanke,
jonka ensisijainen tavoite on ollut vuosittain toistuvan lähiruokaa esille tuovan elämyksellisen ruoka & kulttuuri -tapahtuman tuottaminen sekä lähiruokaan liittyvän osaamisen kasvattaminen alueella.
GUSTAVELUNDIN TAPAHTUMAOHJELMAN LÖYDÄT TÄSTÄ LINKISTÄ