LÄHIRUOKABUFEE
Sesongin salaattia tuoreista viherlehdistä ja vinaigrettea M/G
Yrttistä perunasalaattia M/G
Klädesholmen mustaherukkasilliä M/G
Inton puolukkagraavattua lohta M/G
Kermaista metsäsienisalaattia Tähtisen Vesan haaparouskuista L/G
Kotijuustoa, paahdettua syyskurpitsaa ja Hommanäsin kartanon hyytelöä L/G
Perinteisiä tillikurkkuja M/G
Hölskytys retiisiä M/G
Marinoitua kaalisalaattia M/G
Tomaatteja, punasipulia, yrttejä ja Alavuden kylmäpuristettua rypsiöljyä M/G
Paistettua siikaa, punajuuri-smetanakastiketta L/G
Kaartilan tilan ylikypsää mallaspossua oman puutarhan salvialla maustettuna ja omenaista paistinkastiketta L/G
Paahdettuja perunoita L/G
Savunmakuista juures- ”karjalanpaistia” ja Luomu-leipäjuustoa
Gustavelundin leipävalikoima ja Luomuvoita L
Piimähyytelöä Juustoportin piimästä ja marjakastiketta L/G
Kaura-omenapaistosta ja vaahdotettua kermaa L/G
Kahvia ja haudutettua teetä
25,00 €
Tapahtumaviikon aikana paikalliset yritykset ja yhteisöt järjestävät lähiruokaan ja -juomaan liittyviä erilaisia tapahtumia, luentoja ja retkiä, joissa yleisö kokee uusia ruokaelämyksiä, tutustuu paikallisiin ruokatuottajiin sekä innostuu lähiruoan ja kulttuurin mielenkiintoista yhdistelmistä.
Gustavelundissa tarjoamme tapahtumaviikon ajan seuraavanlaista ohjelmaa
24.9. - 3.10. Lähi- ja luomuruokien höystämä aamiainen ma-pe 6.30 - 9.30 su 8-10
24.9. - 3.10. Lähi- ja luomuruokien höystämä lounas ma-pe 11-14
24.9. - 3.10. Keittiömestarin kolmen ruokalajin lähiruokamenu ma-la klo 14-20.30
25.9. Lähiruokabrunssi klo 11-15
29.9. Keittiömestari ja tietokirjailija Markus Maulavirran luento klo 18.15 yhteistyössä Tuusulan rotaryklubin kanssa.
Ravintola Intossa tarjolla teeman mukainen buffet klo 16.30-18.00
2.10. Sadonkorjuujuhla ja buffet klo 11-21