Pizzaperjantai Ravintola Intossa 26.4. klo 15.00 alkaen
Tule testaamaan Joelin uusia reseptejäKiviuunipizza on parhaimmillaan juuri uunista tultuaan.
Kiviuunipizza on parhaimmillaan juuri uunista tultuaan.
PIZZA BLANCO
Salmone | Kylmäsavulohta, hillottua punasipulia ja tuoretta pinaattia L 17,90 €
Herkullista cremefraiche-kastiketta hapanjuuri-pizzapohjalla ja revittyä mozzarellaa
Chevre | Vuohenjuustoa, päärynää, pekaanipähkinää ja rucolaa VL 17,90 €
Herkullista cremefraiche-kastiketta hapanjuuri-pizzapohjalla ja revittyä mozzarellaa
Fungo | Pikkelöityjä sieniä, pinjansiemeniä ja tuoretta pinaattia L 17,20 €
Herkullista cremefraiche-kastiketta hapanjuuri-pizzapohjalla ja revittyä mozzarellaa
PIZZA POMODORI
Jamon | Savusaunakinkkua, cantaloupemelonia ja basilikaöljyä L 18,20 €
Maukasta kauan keiteltyä tomaattikastiketta hapanjuuri-pizzapohjalla ja revittyä mozzarellaa
Melanza | Paahdettua munakoisoa, vuohenjuustoa, hillottua punasipulia ja rucolaa L 17,20 €
Maukasta kauan keiteltyä tomaattikastiketta hapanjuuri-pizzapohjalla ja revittyä mozzarellaa
Pepperoni | Mausteista pepperonimakkaraa ja basilikaöljyä L 18,20 €
Maukasta kauan keiteltyä tomaattikastiketta hapanjuuri-pizzapohjalla ja revittyä mozzarellaa
JOEL SUOSITTELEE
Pizza Margherita | Tomaattikastiketta, mozzarellaa ja tuoretta basilikaa VL 17,00 €
Klassikkopizza Joelin tapaan
Pekoni-Avocado | Tomaattikastiketta, pekonia, mozzarellaa, tuoretta avocadoa ja oliiviöljyä VL 17,00 €
Joelin päivän erikoinen
Pöytävaraukset voi tehdä kätevästi suoraan varauskalenterin kautta