Facebook Pixel

Bliniviikot Ravintola Intossa 15.1. -29.2.

Perinteiseen tapaan, kirkastetussa voissa paistettuja blinejä

Tarjoillaan siian- tai muikunmätien kera

Kolmen ruokalajin blinimenu  32,00 €

Alkuun kulhollinen kermaista lohikeittoa
(9,50 €)
***
Perinteiseseen tapaan kirkastetussa voissa paistettu
muhkea ja rapea suussa sulava blini,siianmätiä, punasipulia ja smetanaa
(18,50 €)
***
Kahvi ja petit four
(5,50 €)

Herkuttelijan blini 27,50 €
Suomalaista muikunmätiä rapean voissa paistetun blinin, smetanan ja punasipulin kera

Extrablini 4,50 €/kpl

Lisäannos siianmätiä 7,50 €

Pöytävaraukset hovimestari 09 273 7522 hovimestari@gustavelund.fi

Aperitiiviksi ja blineille suosittelemme talon samppanjaa
Champagne A. Bergère Sélection Brut  67,00 € / 9,50 €

Joseph Cattin Riesling, Ac Alsace, Ranska
Kypsän sitruksinen, raikasta eksoottista hedelmää 47,00 € / 10,00 €

Alkoholittomana vaihtoehtona tarjolla on aito 0% Riesling
Riesling Fritz Allendorf Weinhandel, Saksasta 36,00 € / 8,00 €

 

 

 

 

Takaisin ylös